Súlyos „dupla” autóbaleset Angliában az M6-on: az egyik autó sofőrjét letartóztatták 1

Egy kék Audi az M6-os 10A és 10-es lehajtók közötti autópályaszakaszán, a dél felé vezető oldalán egy szürke Hondával ütközött és az ütközés következtében fel is borult szombaton a délelőtti órák folyamán.

Súlyos „dupla” autóbaleset Angliában az M6-on: az egyik autó sofőrjét letartóztatták 3 Ugyanebben az időben egy kisteherautó és egy személyautó is összeütközött az északi irányú oldalon ugyanazon az autópálya-szakaszon. Az ütközések mindkét irányban hosszas késésekhez vezettek, és a négy sávból hármat lezártak mind a két oldalon.

A rendőrség nemrégiben azt közölte az autóbalesetek kapcsán, hogy az egyik sofőrt le is tartóztatták. A Központi Autópálya Rendőrség egyik tweetje így szólt: “A felborult Audi férfi sofőrjét különböző közlekedési szabálysértések miatt letartóztattuk.”

Súlyos „dupla” autóbaleset Angliában az M6-on: az egyik autó sofőrjét letartóztatták 4

A tűzoltókat és a mentőket is a helyszínre hívták a baleseteket követően. A West Midlands Fire Service szóvivője szerint a déli irányú oldalon történt balesetet követően egy sérültet kellett kivágni az egyik autóból, és az ütközésben összesen öt személy volt érintett.

Az északi irányú oldalon történt ütközés egyik sérültje is kórházba került, de a járműből még a saját lábán sikerült kiszállnia, így remélhetőleg nem olyan nagy a baj.

A helyszínről készült fotókon jól látható a leállósávban a felfordult kék autó és egy szürke Honda is aminek az eleje elég rendesen összetört, egy másik képen pedig egy sötétkék BMW 1-es, aminek pedig a hátulja sérült súlyosan.

Súlyos „dupla” autóbaleset Angliában az M6-on: az egyik autó sofőrjét letartóztatták 5

Délután 2 órára mindkét oldalon sikerült eltakarítani a roncsokat és az úton lévő törmeléket, így az összes sávot újra megnyitották az autósok számára.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után