Súlyos baleset Londonban: egy 14 éves lány az életéért küzd, miután egy busz elgázolt 2 tinédzsert 1

Egy 14 éves lány az életéért küzd az egyik londoni kórházban, miután elütötte egy busz a brit főváros északkeleti részén.

Súlyos baleset Londonban: egy 14 éves lány az életéért küzd, miután egy busz elgázolt 2 tinédzsert 3

Az áldozat épp az iskolából hazafelé tartott, amikor az emeletes busz elgázolta Stamford Hillnél. A mentőszolgálat egységei nem sokkal 17 óra után érkeztek a helyszínre az Amhurst Park melletti kereszteződésnél.

A tinédzser a baleset során életveszélyes sérüléseket szenvedett, és a kiérkező mentők azonnal egy súlyos traumatológiai központba szállították. Az eset során egy másik, szintén 14 éves iskolás lány is megsérült, és a történtek után őt is kórházba szállították.

Súlyos baleset Londonban: egy 14 éves lány az életéért küzd, miután egy busz elgázolt 2 tinédzsert 4

Az interneten megosztott videókon rendőrautók, tűzoltók és számos mentőautó is látható a megrongálódott busz körül. Hackney polgármestere, Philip Glanville Twitteren írt a súlyos balesetről, és azt tanácsolta az embereknek, hogy kerüljék el a környéket.

Súlyos baleset Londonban: egy 14 éves lány az életéért küzd, miután egy busz elgázolt 2 tinédzsert 5

Ezt írta: „Borzasztó hallani erről a ma esti Stamford Hill-i balesetről. Szorítok a balesetben megsérültekért, valamint hálásak vagyunk a közösség és a segélyszolgálatok minden tagjának, akik segíteni mentek nekik.”

A fővárosi rendőrség megerősítette, hogy a busz sofőrje megállt a baleset után, de nem tartóztatták le az esetet követően.

A rendőrség szóvivője ezt mondta: „Hétfőn 17:02-kor értesítették a rendőrséget, hogy egy autóbusz ütközött két gyalogossal az Amhurst Park és a Stamford Hill találkozásánál, N16. A rendőrök a londoni mentőszolgálattal és a londoni légi mentőszolgálattal együtt mentek ki a helyszínre segíteni a sérülteknek. A gyalogosokat, két 14 éves lányt kórházba szállították. Az egyik lány életveszélyes sérüléseket szenvedett. A legközelebbi hozzátartozóikat már értesítették.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után