Horror autóbaleset az M25-ön Londontól nem messze 1

Egy súlyos autóbaleset következtében leállították a forgalmat az M25-ös úton – az összetört autók és a szétszóródott törmelék mind a négy sávot beterítik.

Horror autóbaleset az M25-ön Londontól nem messze 3

Hivatalosan is bejelentették, hogy átmenetileg lezárták az autópályát a 22-es és 25-ös lehajtók között a “súlyos közúti baleset” következtében. Az autósokat arra kérték, hogy kerüljék el a London Colney és a St Albans lehajtók közötti szakaszt.

Egyelőre nem tudni, hogy van-e halálos áldozat vagy pontosan hányan sérültek meg az ütközés során, de a hírek szerint több jármű is érintett. A felvételeken az M25 mind a négy sávjában láthatók szétszórt járműroncsok.

Horror autóbaleset az M25-ön Londontól nem messze 4

A Hertfordshire-i rendőrség a következőt írta egy közleményben: “Az M25-ös jelenleg le van zárva a 22-es (London Colney) és a 21A (North Orbital Road/St Albans) csomópontok között. A mentőszolgálat egységei már a helyszínen vannak.”

Horror autóbaleset az M25-ön Londontól nem messze 5

“Egy kisteherautó és egy személyautó is összeütközött közvetlenül 04:00 előtt, és jelenleg mindkét oldal le van zárva, és valószínűleg legalább ebédidőig ez így is marad.”

Horror autóbaleset az M25-ön Londontól nem messze 6

Arra kérték az autósokat, hogy egy ideig kerüljék el a környéket. A hírek szerint komolyabb vizsgálatot indítottak a balesetet megelőző események pontosabb feltárására. A Hertfordshire-i rendőrség egyelőre többet nem árult el az ütközés részleteiről.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után