Sokkoló bejelentés: Károly király után Kate Middleton, Vilmos herceg felesége is nyilvánosságra hozta, hogy rákos, egy szívhez szóló üzenetben 1

A világ minden tájáról támogató üzenetek érkeztek a walesi hercegnőnek, miután nyilvánosságra hozta, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és a „megelőző kemoterápia” korai szakaszában van. Pénteken kiadott videóüzenetében Kate elmondta, hogy január 14-én nagy hasi műtéten esett át egy olyan kondíció miatt, amelyről úgy gondolták, hogy nem rákkal kapcsolatos, de a későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy a rák jelen van.

Sokkoló bejelentés: Károly király után Kate Middleton, Vilmos herceg felesége is nyilvánosságra hozta, hogy rákos, egy szívhez szóló üzenetben 3

A szívhez szóló üzenetben a 42 éves hercegnő elárulta, hogy a diagnózis „hatalmas sokkot” okozott számára és az egész család számára egyaránt, és Vilmos herceggel mindent megtesznek azért a családjuk érdekében, hogy mielőbb feldolgozzák a dolgot. A 42 éves Kate megelőző kemoterápiában részesült, és az elmúlt három hónapban a műtétből, és a kezelésből való felépülésre fektette a hangsúlyt.

Kate a nemzethez intézett megható beszédében így nyilatkozott: „Hihetetlenül kemény pár hónap volt az egész családunk számára, de fantasztikus orvosi csapat vesz körül, akik nagyon vigyáztak rám, amiért nagyon hálás vagyok. Januárban nagy hasi műtéten estem át Londonban, és akkor azt hitték, hogy az állapotom nem rákos. A műtét sikeres volt. A műtét utáni vizsgálatok azonban rákot mutattak ki. Orvosi csapatom ezért azt tanácsolta, hogy vegyek részt egy megelőző kemoterápiás kúrán, és most a kezelés korai szakaszában vagyok.”

„Ez természetesen óriási megrázkódtatást okozott, és William és én mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a családunkkal közösen feldolgozzuk és kezeljük.”

Kate hozzátette: „Időbe telt, mire felépültem a nagy műtét után, hogy elkezdhessem a kezelést. De ami a legfontosabb, időbe telt, mire mindent elmagyaráztunk George-nak, Charlotte-nak és Louisnak a számukra megfelelő módon, és megnyugtattuk őket, hogy minden rendben lesz.”

„Jól vagyok, és minden nap egyre erősebb vagyok azáltal, hogy azokra a dolgokra összpontosítok, amelyek segítenek meggyógyulni; elmémben, testemben és lelkemben. Az, hogy Vilmos mellettem van, a vigasz és a megnyugvás nagyszerű forrása is egyben számomra. Csakúgy, mint a szeretet, támogatás és kedvesség, amelyet oly sokan tanúsítottatok irányomba. Mindkettőnknek nagyon sokat jelent.”

Miután kiengedték a kórházból, a leendő királynő három hónapra visszavonult hivatalos feladataitól. Ám az állapotáról szinte semmit sem közöltek – legalábbis mostanáig. A palota azt mondta, hogy Kate maga dönti el, mikor érzi magát elég jól ahhoz, hogy visszatérjen dolgozni.

„Szeretett” menyének bejelentése után Károly király azt mondta, hogy „olyan büszke Katalinra, amiért ilyen bátran és nyíltan mert beszélni”.

A hét elején azzal volt tele a brit média, hogy a londoni klinika személyzetének három tagja, ahol a hercegnőt ápolták, állítólag megpróbált illegálisan hozzáférni a kórlapjához, és az ügyben emiatt most vizsgálat folyik. A kórház vezérigazgatója szerdán közleményt adott ki, amely szerint “minden szükséges vizsgálati, szabályozási és fegyelmi lépést megtesznek” az ügy minél hatékonyabb felgöngyölítése érdekében.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után