Lehet, hogy Károly király rákja súlyosabb, mint azt mondják 1

Károly király állítólag megkezdte azon tervének kidolgozását, hogy utódja hogyan lép majd a helyébe, ha neki mennie kell, félelmet keltve ezzel sokakban, hogy rákos diagnózisa „veszélyesebb lehet, mint amennyit a nagy nyilvánosságnak elárultak belőle”.

Lehet, hogy Károly király rákja súlyosabb, mint azt mondják 3

A hónap elején Károly király felfedte, hogy rákot diagnosztizáltak nála, miután egy prosztata-megnagyobbodás miatt kórházba került. A rák típusát nem hozták nyilvánosságra, de állítólag még a korai szakaszában fedezték fel, és a király azóta is „rendszeres kezeléseken” esik át.

Mindazonáltal ez a probléma állítólag arra késztette a királyt, hogy a tervezettnél korábban kezdje el hivatalossá tenni utódlási terveit, és ne legyen kétség afelől, hogy Vilmos herceg áll ennek a középpontjában. Ennek kapcsán azonnal terjedni kezdett a hír, hogy betegsége súlyosabb lehet, mint amilyennek azt próbálják beállítani.

Tom Quinn, a királyi család szakértője és író a Mirrornak ezt mondta: „Charles tisztában van azzal is, hogy jövőbeli királyként Vilmos áll a jelenleg zajló utódlási terv középpontjában – a tisztviselők azt feltételezték, hogy Charles egészséges marad, és a nyolcvanas éveinek közepéig az utódlás tervezését még nem kell megkezdeni, de ez most elkezdődött, és ez azt jelzi, hogy Charles rákja veszélyesebb lehet, mint azt mondják.”

“Az utódlás tervezése nagyon titkos, és ráadásul senki sem bízik Harryben annál az egyszerű oknál fogva, hogy ha úgy érzi, hogy bármilyen módon lebecsülik, vagy nem kapa meg azt, amit megérdemel, akkor azonnal a médiához fordul.”

Harry herceg önéletrajzi könyve, a Spare komoly belső vitákat okozott a királyi család tagjai közt, miután 2023 januárjában megjelent, és amiben Sussex hercege számos olyan komoly kinyilatkoztatást tett családtagjairól, többek közt apjáról és testvéréről, amelyek nagyon rossz színben tüntették fel őket.

Harry nemrégiben egyébként azt állította, hogy hajlandó „ideiglenes” jelleggel visszalépni a királyi családba, hogy segítsen apjának a kezelések ideje alatt. Sussex hercege azt is megerősítette, hogy hamarosan tervez néhány rövidebb utazást az Egyesült Királyságba, miután a hónap elején gyorsan meglátogatta apját. Harry herceg visszatérése lehetséges, de valószínűleg csak akkor fog megtörténni, ha az apja személyesen kéri tőle.

Egy a királyi családhoz közeli forrás azt mondta, hogy Harry „megpróbálna” segíteni az apjának, ha felkérik rá: „Nehezen hiszem el, hogy ha az apja a segítségét kéri, Harry nemet mondana, szerintem megpróbálna segíteni.”

A forrás azonban hozzátette: „Nem hiszem azonban, hogy Harry ezt magától kérné.”

A jelenlegi utódlási tervek szerint Harry az ötödik a trónöröklési sorban. Vilmos herceg a soron következő trónörökös Károly király után, őt követik gyermekei György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után