Sétálgatás közben egy férfi megtámadott és megölt egy fiatal nőt Londonban a nyílt utcán, akit még csak nem is ismert 1

Letartóztattak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy „borzalmas” utcai merénylet során meggyilkolt egy számára minden valószínűség szerint teljesen idegen nőt Kelet-Londonban.

Sétálgatás közben egy férfi megtámadott és megölt egy fiatal nőt Londonban a nyílt utcán, akit még csak nem is ismert 3

Tegnap délután a rendőrség nyilvánosságra hozta az áldozat nevét, aki a 36 esztendős Zara Aleena volt, és aki egyébként a környéken, Ilfordban lakott. A támadás június 26-án a hajnali órákban történt, miközben a nő a Cranbrook Roadon sétált a Gants Hill pályaudvar irányába.

Allena a támadást követően még élt, amikor a mentőt hívták hozzá, és csak valamivel később, a kórházban halt bele a sérüléseibe. Stuart Bell főfelügyelő, a keleti körzet rendészeti főtisztje közleményében azt mondta: „Most úgy gondoljuk, hogy egy idegen által elkövetett támadás áldozata lett. A családja tisztában van ezzel, és a nyomozás előrehaladtával folyamatosan frissítik és támogatják őket, ha valami új információra derül fény.”

Hozzátette azt is, hogy nincs bizonyíték arra, hogy fegyvert használtak volna a támadás során, aminek következtében Aleena halálos fejsérüléseket szenvedett el. “Kiemelt feladatunk az elkövető mielőbbi elfogása, ezért a nyomozásnak vannak olyan vonatkozásai, amelyeket nem részletezünk” – mondta.

Sétálgatás közben egy férfi megtámadott és megölt egy fiatal nőt Londonban a nyílt utcán, akit még csak nem is ismert 4

„További információkkal fogunk szolgálni, amint lehet, amelyeket a lehető leghamarabb kiadunk majd a sajtónak és a nyilvánosságnak. Zara családját naprakészen tartjuk a fejleményeket illetően. Emellett Speciális szakértők támogatják a családtagokat – de el sem tudom képzelni, milyen fájdalmat érezhetnek.”

Sadiq Khan, London polgármestere is azt mondta a hír hallatán, hogy „a szíve szakadt meg” amikor megtudta, mi történt Zara Aleenával. “Érthető, hogy a környéken és London-szerte élő nők szoronganak és félnek majd e szörnyű támadás hírének hallatán amit egy férfi követett el egy másik nő ellen.”

Sétálgatás közben egy férfi megtámadott és megölt egy fiatal nőt Londonban a nyílt utcán, akit még csak nem is ismert 5

A rendőrséget vasárnap hajnali 2 óra 44 perckor riasztották, miután Aleenát súlyosan megsebesítették az utcán. A mentők rövid időn belül a helyszínen voltak és megpróbáltak segíteni rajta, de nem tudták megmenteni.

A kórbonctani vizsgálat megállapította, hogy Zara több súlyos sérülést is elszenvedett, amelyek hozzájárultak a halálához. A rendőrség közölte, hogy teljes körű igazságügyi szakértői vizsgálatot végeznek a helyszínen és a környéken, házról házra átvizsgálva mindent. Megvizsgálják a környékről elérhető CCTV kamerafelvételeket is, és a helyieknek azt mondták, hogy jelentős rendőri jelenlétre számítanak az elkövetkező napokban és hetekben.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után