Mindenki Boris Johnson legújabb Putyinnal kapcsolatos beszólásáról beszél, miközben közzétették, amint a rakéták eltalálják az ukrajnai bevásárlóközpontot 1

Az ukrajnai háború soha nem történt volna meg, ha Vlagyimir Putyin egy nő lenne – állította egyik legújabb nyilatkozatában Boris Johnson, és most ezen csámcsog az egész média.

Mindenki Boris Johnson legújabb Putyinnal kapcsolatos beszólásáról beszél, miközben közzétették, amint a rakéták eltalálják az ukrajnai bevásárlóközpontot 3

A miniszterelnök szerint a támadás „tökéletes példája a mérgező férfiasságnak”, és Johnson szerint épp ezért több nőnek kéne lennie magas beosztású pozíciókban. Kijelentései a Kreml egyik legfőbb propagandistájának azt a kijelentését követték, hogy a brit kormányfő „túl félénk” ahhoz, hogy hadat üzenjen Oroszországnak, és „nincs benne semmi tökösség”.

Johnson a bajorországi G7-csúcs után tartott beszédében a ZDF német műsorszolgáltatónak azt mondta: „Ha Putyin nő lenne, persze nyilvánvalóan nem az, de ha az lenne, akkor tényleg nem hinném, hogy egy ilyen őrült erőszakkal teli háborúba kezdett volna, ahogy végül tette. Ha egy tökéletes példát akarunk mutatni a mérgező férfiasságra, akkor az pont az, amit ő most Ukrajnában csinál.”

Mindeközben nyilvánosságra hozták a felvételeket, amelyek azt mutatják, ahogy orosz rakéták semmisítik meg az egyik bevásárlóközpontot Közép-Ukrajnában, és legalább 18 emberéletet követeltek.

A kremencsuki támadást rengetegen „teljes barbárságnak” nevezték, de eközben Putyin az ország több más részét is rakétatámadással sújtotta, beleértve a fővárost, Kijevet is. Boris Johnson azt nyilatkozta a történtek után, hogy „több nőre van szükség magas rangú pozíciókban”, hogy elkerüljük a hasonló tragédiákat.

A tory vezető 22 fős kabinetjében mindössze hat nő van, míg a G7 -ek tárgyalóasztalánál pedig csak egy nő ül – Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

Johnson figyelmeztetett, hogy az erőszakos konfliktus folytatódni fog, mivel Putyin és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök között „nincs megállapodás” a láthatáron. “Logikus, hogy természetesen az emberek mind azt akarják, hogy a háború véget érjen, kétségbeesetten azt akarják, hogy a háború érjen véget, de nincs megállapodás” – mondta. “Putyin nem tesz alkuajánlatot Zelenszkij elnök pedig nem tud olyan feltételeket ajánlani, amely mindkét fél számára megfelelő.”

A miniszterelnök hozzátette, hogy a Nyugatnak továbbra is támogatnia kell Kijevet katonai stratégiájában, hogy segítsenek megváltoztatni a konfliktus dinamikáját.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után