Saját gyermekei előtt, a nyílt utcán késeltek halálra egy fiatal anyukát Angliában 1

Egy szörnyű incidens során egy fiatal édesanyát késeltek agyon az utcán két gyermeke szeme láttára Angliában, Greater Manchester területén.

Saját gyermekei előtt, a nyílt utcán késeltek halálra egy fiatal anyukát Angliában 3

A 35 éves Perseverance Ncube-ot a Salford melletti Little Hultonban található Dukesgate Grove-on támadták meg, pénteken hajnali 2 óra 40 perc körül. Az incidens során a nőt mellkason szúrták. A „felfoghatatlanul szörnyű támadást” a nő két kisgyermeke is végig kellett, hogy nézze.

A megtámadott nőhöz azonnal kihívták a mentőket, akik kórházba szállították, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni, annyira súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 45 éves férfit letartóztattak az ügy kacsán gyilkosság elkövetésének gyanúja miatt.

A feltételezett elkövető a támadás elmenekült a helyszínről, de nem sokkal később a rendőrség megtalálta és letartóztatták. Az egyik jelentésben azt is leírták, hogy az első vizsgálatok azt sugallják, hogy Ncube és a tettes ismerték egymást, és úgy tűnik, hogy egy célzott támadásról van szó.

Ms. Ncube családja egy közleményt adott ki a történtek után, amelyben ez olvasható: „Óriási fájdalommal búcsúzunk Perseverance Ncube-tól, akit a szerettei közül sokan Percyként ismernek. Szerető és odaadó anya volt, aki gyermekeiért, családjáért és barátaiért élt. Percy aktív tagja volt a gyülekezetének, és gyönyörű közösséget hozott létre magának és gyermekeinek, de a családon belüli erőszak következtében idő előtt elhagyott bennünket.”

„Percy pont nem olyan rég, októberben ünnepelte 35. születésnapját, és halála mérhetetlen űrt és fájdalmat hagyott bennünk. Most a gyermekei támogatására összpontosítunk, akik kénytelenek anyjuk nélkül folytatni útjukat.”

Saját gyermekei előtt, a nyílt utcán késeltek halálra egy fiatal anyukát Angliában 4

Gina Brennand nyomozó főfelügyelő, a GMP jelentősebb incidensekkel foglalkozó csoportjától a következőket mondta: „A nyomozásnak még a korai szakaszában járunk, de egy tapasztalt nyomozócsapat folyamatosan és rendkívül keményen dolgozik azon, hogy megértse az incidenshez vezető események pontos menetét, amely segít nekünk értelmezni a történteket.”

„Ez egy igazán szörnyű támadás volt egy anya ellen, amelynek két kisgyermeke is szemtanúja volt, és valóban szükségünk van a nyilvánosság segítségére is, bárkitől, aki olyan információval szolgálhat nekünk, amely segíthet a kérdéseink megválaszolásában.”

A Greater Manchester Police arra kéri azokat a környékbeli lakosokat vagy a támadás idején arra járókat, akik láttak vagy hallottak valamit, vagy esetleg kamerafelvételük van az incidensről, hogy lépjenek kapcsolatba a hatóságokkal. Bárki, aki információval rendelkezik, mielőbb lépjen kapcsolatba a Manchesteri rendőrséggel.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után