4 embert késeltek meg Londonban, egy férfit pedig leszúrtak és le is lőttek egy „célzott támadás” során Manchesterben 1

Négy férfit szállítottak kórházba a mentősök, miután megkéselték őket Kelet-Londonban vasárnap este. A rendőrséget a támadás után azonnal a helyszínre hívták Walthamstowban, ahol valamivel este 9 után négy ember is megsérült, egyelőre nem tisztázott körülmények közt.

4 embert késeltek meg Londonban, egy férfit pedig leszúrtak és le is lőttek egy „célzott támadás” során Manchesterben 3

Az eset miatt a rendőrség több környékbeli forgalmas utat is lezárt egy időre. Mind a négy személyt a helyszínen ellátták a helyszínre kiérkező mentők, majd mindannyiukat kórházba szállították. Mint kiderült, azóta már őket is letartóztatta a rendőrség, ugyanis ők is „aktívan” részt vettek a csetepatéban, amiben megsérültek.

4 embert késeltek meg Londonban, egy férfit pedig leszúrtak és le is lőttek egy „célzott támadás” során Manchesterben 4

Az incidens után a környéken tartózkodókat arra kérték, hogy kerüljék el a High Streetet, a Hoe Streetet és a Church Streetet. Tegnap minden addig lezárt út újra megnyílt.

A Waltham Forest Council egy közleményében csak annyit írt: „Értesültünk róla, hogy több útlezárás van érvényben egy ma esti incidenst követően az E17-es körzetben.”

Eközben egy másik támadás következtében egy 34 éves férfit súlyos állapotban vittek kórházba egy „célzott támadást” követően Manchesterben. A rendőrséget egy a Manchestertől nyugatra fekvő Walkdenben található Norfolk Street-i ingatlanhoz riasztották szombaton 18.30 körül.

4 embert késeltek meg Londonban, egy férfit pedig leszúrtak és le is lőttek egy „célzott támadás” során Manchesterben 5

A mentőket is ki kellett hívni, ugyanis a megtámadott férfin lőfegyver és kés által okozott sérülés is volt. A manchesteri rendőrség közleménye szerint az állapota továbbra is súlyos, de stabil.

A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy célzott támadásként kezelik az esetet. Letartóztatás egyelőre nem történt az ügy kapcsán.

James Ainscough felügyelő a következőket nyilatkozta: „Szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb részletet megtudjuk erről az incidensről, ezért arra biztatom a helyi közösség tagjait, hogy lépjenek kapcsolatba velünk minden olyan információ birtokában, amely segítheti a nyomozás menetét. Szeretném megnyugtatni a helyi lakosság tagjait, és üzenni az érintetteknek, hogy a színfalak mögött nagyon kemény munka folyik a felelősök mielőbbi kézre kerítése érdekében.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után