Rendőrök lőttek le egy férfit Angliában, kritikus az állapota 1

Egy férfi a legfrissebb hírek szerint „kritikus” állapotban van, miután a rendőrök lelőtték egy házba való behatolás során Észak-Somersetben.

Rendőrök lőttek le egy férfit Angliában, kritikus az állapota 3

Az eset akkor történt, amikor fegyveres rendőrök mentek ki egy Wick Road-i ingatlanhoz potenciálisan lőfegyverekkel kapcsolatos bűncselekmények kivizsgálása végett. Az avoni és somerseti rendőrség elmondása szerint a harmincas éveiben járó férfit ezután a házba való behatolás közben a fegyveres rendőrök lőtték le.

Rendőrök lőttek le egy férfit Angliában, kritikus az állapota 4

A sérültet azonnal a bristoli Southmead Kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják és kritikus, de stabil állapotban van.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Független Rendőrségi Hivatal már értesült az esetről, amely hétfőn délelőtt 11 óra 30 perckor történt.

Adam O’Loughlin főfelügyelő azt is elmondta, hogy a férfi legközelebbi hozzátartozóit már értesítették.

Rendőrök lőttek le egy férfit Angliában, kritikus az állapota 5

„Megértjük, hogy a helyi közösség meg lesz döbbenve a történtek hallatán, és az emberek tudni akarják majd, mi történt pontosan.” (ennek ellenére többet egyelőre nem árultak el)

„Mivel valaki megsérült a rendőrségi akció során, ezt az ügyet továbbítottuk a Független Rendőrségi Hivatalhoz (IOPC), amely megerősítette, hogy független vizsgálatot fog indítani a történtek kapcsán. Elkötelezettek vagyunk a nyitottság és az átláthatóság mellett, és teljes mértékben együttműködünk az IOPC-vel.”

Rendőrök lőttek le egy férfit Angliában, kritikus az állapota 6

„Reméljük a legjobbakat a férfinek és bízunk benne, hogy gyorsan felépül, miközben továbbra is kórházi kezelésben részesül. Emellett arra bátorítunk mindenkit, aki aggódik az eset miatt, beszéljen a helyszínen lévő rendőrökkel, vagy vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után