Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 1

A demonstrálók többek közt betörték az egyik rendõrkapitányság üvegablakát, és felgyújtották az egyik rendőrautót, amikor a “Kill the Bill” nevet viselő tüntetés elkezdett eldurvulni Bristolban.

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 3

Számos csuklyás tüntető részt vett a bristoli Bridewell rendőrőrs kívülről történő megrongálásában a tömeg ujjongása közepette, miközben bent a rendőrök már egy esetleg „ostromra” készültek. Voltak akik a tetőre másztak fel és onnan ordibáltak, és voltak olyanok is akik a rendőrség járműveinek a tetején tomboltak és fennhangon szidták a rendőrséget vagy épp a kormáynt. Az épület falaira és több autóra is graffitik kerültek (f*** the police és hasonlók).

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 4

Voltak azonban olyanok, akiknek még ez sem volt elég, és a rohamrendőrök egyik járművét fel is gyújtották, sőt az összecsapásokban több rendőr is megsérült. Az értesülések szerint van akinek a karja, van akinek a bordája tört el.

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 5

A rendőrség kutyákat is használt a vandálkodó csoportok kordában tartására, eközben a tömegben tűzijátékok is robbantak. Az egyik csoport az egyik rendőrautó kerekét próbálta lángra lobbantani, ezt azonban a rohamrendőrök hamar eloltották. A másik, magára hagyott gépjárművet már nem tudták megmenteni, az teljesen kiégett.

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 6

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 7

„Ma este elfogadhatatlan jeleneteket láthattunk Bristolban. A tüntetők által elkövetett ilyen mértékű rendbontást soha nem fogjuk tolerálni. Több rendőr is megsérült, miközben bennünket védelmeztek…” – nyilatkozta beszédében a brit belügyminiszter.

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 8

A sok száz fős tömeg College Gardennél gyülekezett és később onnan vonultak át a rendőrség épületéhez a Bridewell Streetre. A rendőrök beszámolói alapján itt is meg lettek dobálva üvegekkel, és tűzijátékokkal, és a demonstrálók eközben megállás nélkül szidták őket. A tömeg feloszlatásához lovasrendőröket is be kellett vetni.

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 9

Darren Jones, munkáspárti képviselő elmondta: „Ami este történt Bristolban az teljesen elfogadhatatlan. Nem kampányolhatunk a békés tüntetés jogáért, azzal, hogy rendőrautókat gyújtogatunk és épületeket firkálunk össze. Az avoni és a somerseti rendőrség ma azért lett volna felelős, hogy egy békés tiltakozást vezényeljen le, nem pedig azért, hogy bűnözőket próbáljanak meg megfékezni.”

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 10

Rendőrautót gyújtottak fel és a rendőrség épületét is megtámadták a tüntetők Angliában: a bristoli tüntetés képekben 11

Mindez alig egy nappal azt követően történt, hogy Londonban egy másik tüntetés, ami a lockdown elleni békés demonstrációnak indult, szintén eldurvult. Ott több, mint 30 embert tartóztattak le.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után