Putyin már „nagyon beteg vérrákban szenved” az egyik orosz oligarcha ezt mondta róla 1

Vlagyimir Putyin „nagyon beteg és vérrákban szenved” – állítólag felvétel készült róla, amin egy, az orosz vezetővel szoros kapcsolatban álló oligarcha ezt nyilatkozta.

Putyin már „nagyon beteg vérrákban szenved” az egyik orosz oligarcha ezt mondta róla 3

A meg nem nevezett oligarcha egy a New Lines amerikai magazin birtokába került felvételen mondja ezt, amikor Putyin egészségéről beszélget egy nyugati kockázati tőkebefektetővel, még valamikor március közepén. Az újabb állítások a Kreml vezetőjének egészségi állapotával kapcsolatos növekvő aggodalmak közepette kaptak szárnyra. Putyin elnök ugyanis meglehetősen gyengének és törékenynek tűnt a nyilvános eseményeken az utóbbi időben, köztük a múlt héten a győzelem napi ünnepségen is.

Mindeközben olyan videók is felkerültek a netre, amelyeken Putyin elnök sokak szerint „kontrollálhatatlanul remeg”. A Kreml nyilvánosan kijelentette, hogy Putyin fitt és jó egészségnek örvend, de szigorú óvintézkedései a járvány idején és a hosszú asztal használata más politikai vezetőkkel való tárgyalások során csak jobban felerősítették a pletykákat az utóbbi hónapokban.

Putyin már „nagyon beteg vérrákban szenved” az egyik orosz oligarcha ezt mondta róla 4

Az orosz oligarcha a felvételen azt állítja, hogy Putyinnak nem sokkal az ukrajnai invázió elrendelése előtt (amit „különleges katonai műveletnek” nevezett) megműtötték a hátát a vérrák miatt. Hozzáteszi ezt követően azt is, hogy az elnök „megőrült”.

Azt mondja a felvételen, hogy Moszkvában mélységes csalódottság uralkodik a gazdaság helyzete miatt, és úgy tűnik, hogy más oligarchák nevében beszél, ugyanis úgy fogalmaz, „mindannyian reméljük”, hogy Putyin meghal. „Teljesen tönkretette Oroszország gazdaságát, Ukrajna gazdaságát és sok más gazdaságot – teljesen tönkretette [ őket]” – mondja az oligarcha. „A probléma a fejével van. Egy őrült fickó fenekestül felfordíthatja az egész világot.” A nyugati üzletember a saját védelme érdekében titokban tartotta az oligarcha nevét, mivel az engedélye nélkül rögzítette a beszélgetést – írja a New Lines magazin.

Vlagyimir Putyin egészségi állapota azután is nagy beszédtéma lett, miután az ő és Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter találkozójáról készült videó felvételen látható volt, amint a Kreml vezetője folyamatosan szorongatta az asztalát, és nem engedte el a 12 perces videó alatt egy pillanatra sem. A Kreml által közzétett felvételen Putyin fel-le mozgatja a lábát, nyugtalannak és feszültnek tűnik, és többször megköszörüli a torkát, miközben hallgatja a miniszter mondandóját – aki egyébként állítólag nemrégiben 66 évesen szívrohamot kapott…

Sir Richard Dearlove – az MI6 korábbi vezetője – és Gwythian Prins professzor – aki korábban NATO-tanácsadó volt – azt állította, hogy Putyin progresszív idegrendszeri rendellenesség jeleit mutatja.

A New Lines nyilvánosságra hozta, hogy a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB), Oroszország fő biztonsági ügynökségének tisztjeit felszólították, hogy ne spekuláljanak Putyin egészségi állapotáról. Christo Grozev, a Bellingcat, az oknyomozó újságírói csoport vezető orosz nyomozója pedig azt mondta, hogy üzenetet küldtek a regionális vezetőknek, hogy hagyják figyelmen kívül azokat a találgatásokat, amelyek szerint az orosz elnöknek már csak hónapjai vannak hátra.

“Ez az utasítás természetesen pont az ellenkező reakciót váltotta ki, az FSZB legtöbb tisztje hirtelen arra gondolt, hogy Putyin akkor mégis valóban súlyos egészségügyi gondokkal küzd.” – mondta Grozev a New Linesnek. Hogy pontosan mi vagy mennyi az igazság az orosz elnök egészségi állapotát illetően, arról hivatalos jelentés nincs és valószínűleg nem is lesz.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után