Osztálykiránduláson, az osztálytársai szeme láttára fulladt vízbe egy iskolás fiú Angliában 1

Egy 17 éves iskolás fiú sajnálatos módon életét vesztette kedden egy iskolai kirándulás során, miután “bajba jutott” fürdőzés közben egy Sussex-i sokak által kedvelt és jól ismert partszakaszon.

Osztálykiránduláson, az osztálytársai szeme láttára fulladt vízbe egy iskolás fiú Angliában 3

Az iskolás srácot, akiről úgy tudni, hogy Londonból származik, osztálytársai szeme láttára húzták ki a vízből a West Wittering-i kiránduláson. Úgy tudni, hogy egy 50 fős csoporthoz tartozott, akik épp egy buszos kiránduláson vettek részt.

A sürgősségi szolgálatokat kedden délután 1 óra körül riasztották az ismert partszakaszhoz, miután bejelentés érkezett, hogy egy gyermek bajban van. A többi gyermek, akik közül a legtöbben az osztálytársai lehettek, láthatóan sokkos állapotban ácsorogtak a parton, miután a bajba jutott fiút helikopterrel kórházba szállították.

Osztálykiránduláson, az osztálytársai szeme láttára fulladt vízbe egy iskolás fiú Angliában 4

A Sussexi Rendőrség szóvivője így nyilatkozott: „A sürgősségi szolgálatok és a HM Coastguard riasztást kaptak egy fiú jólétével kapcsolatos aggodalmak miatt a West Wittering-i strandnál, kedden, július 2-án körülbelül 1 órakor.”

„Egy 17 éves fiút helikopterrel kórházba szállítottak, de sajnos nem sokkal később elhunyt. A legközelebbi hozzátartozókat már értesítették. Vizsgálat indult az eset körülményeinek megértése érdekében.”

Osztálykiránduláson, az osztálytársai szeme láttára fulladt vízbe egy iskolás fiú Angliában 5

A Met Police tisztjei közölték a hírt a fiú szüleivel. A mentőszolgálat szóvivője is megerősítette, hogy a fiút azonnal egy közeli kórházba szállították, azonban az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után