Óriáskígyó volt egy elajándékozott kanapéban Nagy-Britanniában 1

Egy adománybolt munkatársai teljesen ledöbbentek és nem kicsit meg is ijedtek, amikor egy váratlan vendég esett ki egy ajándékba kapott használt kanapéból, méghozzá egy méretes óriáskígyó formájában.

Óriáskígyó volt egy elajándékozott kanapéban Nagy-Britanniában 3

Egy piton került elő a kanapéból megijesztve a Cunninghame Furniture Recyclingnél (CFRC) dolgozó személyzetet, amikor előmászott rejtekhelyéről. A non-profit újrahasznosítási központ Irvine területén található, nagyjából 40 percre Glasgow-tól, a skót tengerparton, és kidobásra szánt bútorokat igyekeznek megmenteni a hulladéklerakóktól mondván, hátha jó lesz az még valakinek.

A személyzet egyik tagja épp takarította a kanapét, hogy előkészítse azt leendő új tulajdonosa számára. Az alkalmazottak közül többen is mondták, hogy „lelkük elhagyta testüket” és halálra rémültek, amikor az óriási hüllő hirtelen kimászott a párnák közül.

Óriáskígyó volt egy elajándékozott kanapéban Nagy-Britanniában 4

A CFRC szóvivője, Scott Mold azt mondta: „Ilyesmi még soha nem fordult elő nálunk. Az emberek házi kedvencként tartják ezeket az állatokat, de a kanapét nekünk adományozó vásárló megerősítette, hogy használtan kapta, és hogy soha nem tartott kígyót.”

„Tehát az előző tulajdonosé lehetett az állat, és ha ez igaz, akkor a kígyó mindvégig benne volt…”

Miután képeket tettek közzé róla a közösségi médiában, az emberek közül többen is azt mondták, hogy a kígyó egy királypiton, egy alapvetően Nyugat- és Közép-Afrikában őshonos faj. Sajnálatos módon gyakori kockázatot jelentenek az üzletben dolgozó személyzet számára a tűk és más hegyes tárgyak, amik előkerülhetnek takarítás közben, de arra aztán senki nem volt felkészülve, hogy egy „óriáskígyó bukkan fel” – folytatta Scott.

„Elég szokatlan, és határozottan nagyon furcsa! Megszabadultunk tőle, mert nem akartunk hazudni róla” – mondta. Az ázsiai és afrikai trópusokon vadon előforduló pitonok akár 33 láb hosszúra is megnőhetnek.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után