1,5 méteres kígyó rémisztette halálra az utasokat az egyik vonaton Angliában 1

A vonat utasai másik vagonba menekültek, miután váratlanul egy 1,5 méteres kígyó bukkant fel egy yorkshire-i járaton. A Northern elmondása szerint az élénk színű, de szerencsére az emberre nem veszélyes kukorica kígyó egy Skipton és Leeds között közlekedő vonaton került elő váratlanul.

1,5 méteres kígyó rémisztette halálra az utasokat az egyik vonaton Angliában 2

Az egyébként nem mérgező hüllő fotóit és videóit sokan megosztották a közösségi média felületeiken, mielőtt Leedsben a szakértők eltávolították a járműről. A Noodles névre keresztelt kígyót az RPSCA egyik embere szedte össze, és most egy szakember ápolja.

A kukorica kígyók Észak-Amerikában őshonosak, és az egyik leggyakrabban tartott egzotikus háziállat az Egyesült Királyságban. Egyelőre nem világos, hogy a kígyó szombaton hogyan szabadult el a járaton, de annyi biztos, hogy számos utas másik vagonba „vágtatott át” miután kiderült, hogy velük utazik egy hívatlan potyautas.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a kalauzt riasztottak méghozzá körülbelül 15 óra 30 perckor, hogy egy kígyó utazik a vonaton.

1,5 méteres kígyó rémisztette halálra az utasokat az egyik vonaton Angliában 3

“A kalauz prioritása ügyfeleink biztonsága és a kígyó biztonságba helyezése volt. Gondoskodtak arról, hogy a vonat azon részét alaposan megtisztítsák, és a leedsi állomáson egy csapat várakozott, akik biztonságos körülmények közt leszedték a kígyót a vonatról.” – mondta a Northern szóvivője.

A kígyót a Wakefield területén lévő Ossettben található Reptilia-ban gondozzák.

1,5 méteres kígyó rémisztette halálra az utasokat az egyik vonaton Angliában 4

Megan Sykes, a cég menedzsere a következőket nyilatkozta: “Nagyon jó egészségnek örvend (a kígyó), ezért nyilvánvalóan jól vigyáztak rá, mielőtt elvesztették vagy kidobták valahova. Ez egy gyönyörű kígyó, egyáltalán nem mutatja az agresszió jeleit. Jobban megijed a vonaton utazóktól, mint ők tőle.”

Majd hozzátette: “Valaki azt mondta, hogy eredetileg a vonat egyik kukájából mászott ki, ezért azt hiszem, hogy kidobhatták.”

Ha a tulajdonosai a következő két hétben nem veszik fel velünk a kapcsolatot, akkor Noodles-nek új otthont fogunk keresni.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után