Öngyilkos lett egy fiatal nő Angliában, csak mert egy „ostoba hiba” miatt megbüntették 1

Egy fiatal nő, akit „egy élettel teli csupa szív” személyként írtak le, öngyilkos lett, miután ittas vezetésen kapták a rendőrök.

Öngyilkos lett egy fiatal nő Angliában, csak mert egy „ostoba hiba” miatt megbüntették 3

A 26 éves Marina Watters attól tartott, hogy elveszíti álmai munkáját a történtek miatt, és többé nem tud fizikai és anyagi segítséget nyújtani nagyszüleinek a bevásárlásokban, derült ki az ügy kapcsán indított vizsgálat folyamán. Mindössze három nappal azután, hogy túllépte a megengedett alkohol szintet, holtan találtak rá, amikor rendőröket küldtek ki a lakásához, hogy ellenőrizzék, minden rendben van-e vele.

A családja aggódott ugyanis amiatt, hogy nem ment be dolgozni, és nem tudták felvenni vele a kapcsolatot Toftwoodban, Dereham közelében, Norfolkban. David Howes, aki felmérte a fiatal nő mentális egészségi állapotát a letartóztatása után, azt mondta:

„Csak kicsit pityergett, és megbánta a tettét, és azt mondta, hogy ostoba hibát követett el. Nagyon rosszul érezte magát amiatt, ami történt. Tagadta, hogy az öngyilkosság vagy a saját testi épségének veszélyeztetése megfordult volna a fejében. Csak amiatt aggódott, hogy nem tud majd kocsival közlekedni a munkája során, és meglátogatni a nagyszüleit, hogy segítsen nekik bevásárolni.”

Miss Wattersről azt mondták, hogy fiatal kora óta jó érzéke volt a számokhoz, így egyenes út vezetett számára a könyvelővé váláshoz. Odafigyelt a családjára, beleértve a nagyanyját és a nagyapját is, és szeretett biliárdozni és lovakra fogadni.

Testvére, Michael ‘Mikey’ Watters (30) azt mondta: „Ő volt a mindenem, rettentően fáj ez most, és el sem tudom képzelni, hogyan tudok tovább élni nélküle.” Michael, azt mondta, húga „mindig másokat helyezett maga elé”.

„Azok közé tartozott, akik nem akartak senkinek olyat mondani, ami fájdalmat okozna nekik” – mondta. „Nem tudta feldolgozni a közelmúlt eseményeit, és kioltotta saját életét. Fontos, hogy elfogadjuk azt a tényt, hogy van, hogy segítségre szorulunk.”

Miss Watters legjobb barátnője, Cherise Barnard (23) a halálakor így nyilatkozott: „Marina volt mindennek a szíve és a lelke. Csak annyit akart, hogy másokon segíthessen.”

A bíróságon elhangzottak szerint a rendőrség tavaly április 23-án a hajnali órákban látta, amint Miss Watters „szabálytalanul vezet” az Audi A1-es autója volánja mögött ülve. Ezek után megbukott a közúti alkoholszondás teszten, és vádat emeltek ellene, miután megállapították, hogy a megengedett határ kétszerese, 71 mg alkohol volt 100 ml leheletben.

Miss Watterst kiengedték a wymondhami rendőrőrsről, feltételesen szabadlábra helyezték, és májusban kellett volna megjelennie a norwichi bíróság előtt. A nyomozás során elmondták, hogy a halálát követően biztonsági incidens felülvizsgálatot végeztek.

Samantha Goward, a norfolki körzet halottkémje megerősítette, hogy a felülvizsgálat nem jelölt meg aggodalomra okot adó körülményeket, és minden „a gyakorlatnak megfelelően” zajlott, a mentális egészségi állapot felmérése pedig rendben volt.

Marina Watters halálát az okozta, hogy „felakasztotta magát, de ketamint találtak a szervezetében,  aminek mellékhatásai befolyásolhatták az ítélőképességét, így a pontos szándéka nem állapítható meg egyértelműen”.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után