A repülő WC-jében próbált öngyilkosságot elkövetni az egyik utas az egyik Angliába tartó repülőjáraton 1

Egy angliai repülőjárat kényszerleszállást hajtott végre Londonban, miután a gépen utazó egyik utas öngyilkosságot kísérelt meg nem sokkal a landolás előtt – jelentették nemrégiben.

A repülő WC-jében próbált öngyilkosságot elkövetni az egyik utas az egyik Angliába tartó repülőjáraton 3

Az EVA Air BR67-es járata pénteken épp Bangkokból Londonba tartott, amikor a pilóta kényszerleszállásra kényszerült, miután kiderült, hogy a járaton tartózkodó egyik személy megpróbálta megölni magát.

Az utast a leszállás előtt nem sokkal, a gép ereszkedése közben találták meg az egyik WC-ben. Az eddig napvilágot látott információk alapján úgy tudni, hogy a szóban forgó személy életének megmentésében a légiutas-kísérők és egy a gép fedélzetén tartózkodó orvos is segédkezett.

Az utast elsősegélyben részesítették, miután rátaláltak, és már mentők várták a repülőtéren, akik azonnal kórházba szállították, miután a gép 19.30-kor sikeresen földet ért.

Egyelőre csak annyit közöltek, hogy a járat egy londoni repülőtéren hajtott végre kényszerleszállást, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik volt az. Az EVA Air egyelőre nem tett közzé több információt a gépen történt incidens kapcsán.

Az utas egészségi állapotáról, illetve annak súlyosságáról egyelőre nem érkezett jelentés és azt sem közölték még, hogy hogyan vagy miért próbálta meg kioltani a saját életét.

Nemrégiben egy easyJet járat volt kénytelen a manchesteri repülőtéren landolni, miután egy utas hirtelen rosszul lett és azonnali ellátásra volt szükség. A repülőtér szóvivője azt mondta, hogy egy szívproblémával küzdő utas “rosszul érezte magát”, és a gépet “elővigyázatosságból” irányították át egy közelebbi reptérre. A flightradar24 szerint az Airbus A320-214 a skóciai Invernessből London Gatwickbe tartott.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után