Újabb havazás jön Nagy-Britannia egyes részein már ma, és holnap pedig még több helyen – azt is közölték, hogy hol 1

Bármilyen hihetetlen, de annak ellenére, hogy mindjárt itt az április, havazni fog Nagy-Britanniában. Egyes területeken ráadásul nem is keveset.

Újabb havazás jön Nagy-Britannia egyes részein már ma, és holnap pedig még több helyen – azt is közölték, hogy hol 3

Az Egyesült Királyság egyes részein néhány centiméteres hó várható még a héten a húsvéti ünnepek kezdete előtt. Skócia magasabban fekvő területei kapják majd belőle a legtöbbet, bár ott ez nem is annyira szokatlan az évnek ebben az időszakában.

A meteorológiai intézet szerint ma reggel 6.45 körül már el is kezdett esni a hó Skócia északi részén, és Aberdeen és a skót felföld környékén is esett valamennyi. Míg az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a havazás délutánra már enyhül ezeken a területeken is, ezzel még nincs vége.

Skócia déli részén a holnapi nap folyamán (szerdán) is számítani lehet némi hóra. A meteorológiai intézet előrejelzése szerint a Glasgow, Biggar és Cumnock környékét magába foglaló Southern Uplands területén 12 órától ismét havazásra lehet számítani.

Hajnali 4.15-re szinte Skócia egész északi részén esik majd némi hó, csak az északkeleti part menti területek és az ország legészakibb része nem kap belőle. A szerdai nap nagy részében gyenge és néhol erőteljesebb havazás is várható Skócia középső részén is.

Újabb havazás jön Nagy-Britannia egyes részein már ma, és holnap pedig még több helyen – azt is közölték, hogy hol 4

Walesben pedig Llandelio és Lampeter közelében szerdán reggel 8 órától kezd majd el esni a hó, majd észak felé halad tovább Barmouth irányába. Szerda délelőtt 12 órától az észak-írországi Ballycastle déli részén is eshet némi hó.

A Net Weather, egy független időjárás előrejelző szolgálat szerint kicsi ugyan az esélye (de ennek ellenére azért valamennyi van), hogy Yorkshire egyes részein és Északnyugat-Anglia egyes részein havazás lesz csütörtökön a hajnali órákban.

Észak-Írországban mindeközben ma akár 50 mm csapadék is várható. Sárga figyelmeztetés van érvényben az ország keleti felén holnap reggel hat óráig. Az ország többi részén sok helyen számíthatunk esőre és egyes helyeken a szél is felerősödhet.

A Met Office egyik meteorológusa, Helen Caughey ezt mondta: „Ez egy újabb nagyon változékony időjárást hozó hét az Egyesült Királyság nagy részén heves záporokkal, hosszabb időn át tartó esővel és néhány helyen erős széllel.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után