Olyan részegen próbált meg hazavezetni egy nő Angliában, hogy kétszer ment neki ugyanannak a villanyoszlopnak, és ez még nem minden… 1

Egy üzletasszony, aki ittasan próbált meg hazavezetni egy kiadós borozgatós este után, annyira részeg volt, hogy KÉTSZER is nekiütközött autójával ugyanannak a lámpaoszlopnak, amikor megpróbált elmenekülni a helyszínről, mert hát… nem az volt az első dolog aminek nekiment.

Olyan részegen próbált meg hazavezetni egy nő Angliában, hogy kétszer ment neki ugyanannak a villanyoszlopnak, és ez még nem minden… 3

Az egyébként háromgyermekes anyuka, Kelly Ryan (44) egy parkoló autó hátuljába hajtott bele először, miközben hazafelé tartott Audi 5-ösével, miután a barátaival töltött éjszaka egy kissé hosszúra nyúlt Manchester belvárosában. Ám amikor megindult hátrafelé, hogy gyorsan elmeneküljön a helyszínről még mielőtt valaki észrevenné mit tett, Ryan azzal a lendülettel nekihajtott a mellette lévő lámpaoszlopnak, majd ezek után a nagy manőverezés közben másodszor is telibe trafálta azt, miközben próbálta volna megfelelő irányba állítani a járművet.

A nő végül feladta a négy keréken való menekülési kísérletet, majd felhajtott az autójával a járdára, és gyalog oldott kereket. A mini roncsderbi során okozott anyagikár mértéke nem ismert.

A manchesteri Fallowfield területéről származó Ryant nem sokkal később letartóztatták miután egy járókelő észrevette, és kiderült, hogy több mint háromszorosa volt a véralkoholszintje a megengedett maximumnak. Később a nő azt mondta, hogy teljesen ledöbbent és elszégyellte magát, miután kijózanodott, és 16, 13 és 11 éves gyermekeinek be kellett számolnia rakoncátlan viselkedéséről.

A manchesteri törvényszéken Ryant három évre eltiltották a vezetéstől, miután elismerte, hogy túl sok alkohollal a vérében vezetett, és nem állt meg azt követően, hogy belehajtott egy másik autóba. Kiderült ráadásul az is, hogy korábban 2012-ben már volt büntetve ittas vezetésért.

Rebecca Pearson, az ügyész azt mondta: „Tavaly október 24-én 23 óra 30 perc körül a vádlott az Albert Roadon vezetett, a manchesteri Levenshulme területén. Az út közelében lakó egyik helyi lakos hangos zajt hallott az utca irányából, és amikor kinézett az ablakon, azt látta, hogy a vádlott a fekete Audi A5-ösével nekiütközött egy álló Toyota Yarisnak, ami az út szélén parkolt.”

Olyan részegen próbált meg hazavezetni egy nő Angliában, hogy kétszer ment neki ugyanannak a villanyoszlopnak, és ez még nem minden… 4

„Ekkor tolatni kezdett, el a Yarisról, és egyenesen a közeli lámpaoszlopnak hajtott, amit telibe talált. Miközben megpróbált elhajtani, még egyszer a lámpaoszlopnak hajtott. Ezután lehajtott az útról, megállt a járdán, ahol kiszállt a kocsiból, elmenekült a helyszínről és ott hagyta az autót.”

„Miközben ez megtörtént, a szemtanú hívta a rendőrséget, és végül még aznap este megtalálták a vádlottat, nem messze a helyszíntől.”

Ryan, aki a Companies House szerint egy állatjóléti vállalkozás igazgatója volt, megbukott a szondáztatásnál, és a mérő a leheletében 118 mikrogramm alkoholt mutatott ki 100 milliliterenként. A törvényes határérték 35 mg.

Önmagát képviselte, a nő azt mondta „meg vagyok döbbenve azon, ami történt – különösen, amikor el kellett magyarázni a gyerekeimnek. Nincs mentségem, semmilyen módon nem tudom megindokolni, amit tettem.”

Jane Hamilton körzeti bíró egy időre eltiltotta a vezetéstől, emellett 199 GBP költség megfizetésére kötelezték, és egy rehabilitációs tanfolyamot is el kell végeznie, valamint 50 óra közmunkát is kiszabtak rá.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után