Olyan brutálisan bántalmazta 3 hónapos kisbabáját egy férfi Angliában, hogy szinte minden csontja eltört, és agyvérzése lett, amibe belehalt 1

Börtönbe zárták azt az apukát Angliában, aki az alig 14 hetes lányát olyan brutálisan bántalmazta, hogy az egész testén számtalan csonttörés keletkezett, és katasztrofális agykárosodást is szenvedett.

Olyan brutálisan bántalmazta 3 hónapos kisbabáját egy férfi Angliában, hogy szinte minden csontja eltört, és agyvérzése lett, amibe belehalt 3

Eleanor Easeyről az is kiderült, hogy alultáplált volt, miután kisbaba létére többek közt keksszel és citromos sajttortával etették, és a bíróságon elhangzottak alapján olyan is előfordult, hogy hosszabb időre egyedül hagyták otthon.

A 31 esztendős Christopher Easey végül a bíróság ítélete alapján 14 év börtönt kapott, miután gyakorlatilag halálra rázta a még csecsemőkorú kislányát. Az esküdtek felmentették ugyan az apát a gyilkosság vádja alól, de ehelyett emberölésért és hanyagságért ítélték el.

A gyermek anyját, a 36 esztendős Carly Easeyt 12 hónap közmunkára ítélték, miután egy rendbeli hanyagság vádjában bűnösnek találták.

Eleanort még 2019. december 18-án szállították kórházba, miután arra lettek figyelmesek, hogy nem mozog. A vizsgálat kimutatta, hogy súlyos fejsérülést szenvedett, és nemrégiben agyvérzése is volt. Később a norwichi kórházból átszállították a cambridge-i Addenbrooke’s Hospital nevű kórházba. Az orvosok ott megerősítették, hogy a gyermek katasztrofális agysérülést szenvedett, és sajnos ebbe nem sokkal később 2019. december 20-án bele is halt.

Eleanorról a patológusok megállapították, hogy többek közt katasztrofális agykárosodást szenvedett, amely egyezést mutat az olyankor elszenvedett sérülésekkel, mint amikor valakit erősen megráznak. A férfi ugyanakkor azt állította, hogy a gyermeket a fejére ejtette, amikor megijesztette a kutya ugatása. Edward Murray bíró azonban azt mondta, hogy „biztos benne”, hogy Mr. Easey volt az, aki „ezeket a súlyos sérüléseket okozta egytől egyig” – köztük 31 bordatörést és további öt törést Eleanor végtagjain.

Azt is elmondta, hogy a kislány édesanyja „nem tudta”, hogy férje bántalmazza a babát, és hogy ezt ráadásul „többször” meg is tette. A boncolás során kiderült az is, hogy Eleanor rosszul volt táplálva, a mellkasa ki volt dülledve a testén viszont korához képest fejletlen volt a vázizomzat.

A bíró elmondása szerint mint kiderült mindkét szülő „időnként hígított üdítőt adott neki inni tej helyett”, és „teljesen helytelennek” minősítette, hogy krémes kekszet adtak neki enni. Azt mondta, mindkét szülő „legalább egy alkalommal, jelentős időre magára hagyta” Eleanort. Carly Easey helyzetét enyhítve Elizabeth Marsh QC azt mondta, hogy Eleanort nem az anyja tevékenysége vagy tétlensége ölte meg.

„Rendkívül bűnösnek érzi magát, amiért nem védte meg a babáját attól a férfitól, aki megtévesztette őt.” – tette hozzá az ügyvéd az édesanyát védve. Christopher Easey képviseletében Sally O’Neill QC pedig „nagyon tapasztalatlan apának” minősítette ügyfelét, és azt mondta, hogy haláláig kísérteni fogja, amit tett.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után