Nagyszerű hír az autósoknak: tovább esik az üzemanyag ára Nagy-Britanniában, 2 éve nem volt ilyen olcsó 1

Az RAC adatai szerint az üzemanyag ára ára több mint két éve most a legalacsonyabb a szigetország területén. Egy liter ólommentes benzin most átlagosan 142,57 pennybe kerül a benzinkutaknál…

Nagyszerű hír az autósoknak: tovább esik az üzemanyag ára Nagy-Britanniában, 2 éve nem volt ilyen olcsó 3

Ilyen olcsón utoljára 2021 októbere környékén lehetett megtankolni az autóinkat Nagy-Britanniában. Nagyjából 10 penny körüli összeggel olcsóbb egy liter benzin, mint tavaly a karácsony előtti időszakban, viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy a gázolaj ára viszont nem csökkent.

Simon Williams, az RAC egyik szóvivője elmondta, hogy a csökkenés pont az év egyik legforgalmasabb időszakában következik be az utakon.

Hozzátette azt is, hogy: „Ez jó hír a járművezetőknek, különösen azért, mert az áraknak még ennél is tovább kell csökkenniük a karácsony előtti napokban, mivel a nagykereskedelmi ár jelentősen alacsonyabb lett.”

„Bár a legnagyobb kiskereskedők nem jelentettek még be semmilyen címlapokra való nagy csökkentést, ettől függetlenül jó tisztában lenni azzal, hogy az árak folyamatosan esnek minden nap, ami viszont mindenképpen biztató.”

„Csak abban kell reménykednünk, hogy ez a következő napokban is folytatódik, és hogy a kutaknál is tovább csökkentik az árakat. Ha a nagykereskedelmi árak mozgását igazságosabban tükrözik a kutaknál, akkor a következő héten 140 penny alá kellene csökkennie a benzin átlagos literenkénti árának.”

„Bár a gázolaj nincs még hasonló mélyponton – mivel augusztusban átlagosan 6 pennyel kevesebb volt a jelenlegi 150,29 pennyénél –, mégis jelentősen kevesebb a tavaly karácsonyi szédítően magas, literenkénti 175 penny körüli átlagos árhoz képest.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után