2 férfi fényes nappal mások szeme láttára levizelt egy eszméletlenül fekvő személyt az Egyesült Királyságban, és még ez sem volt elég… 1

Öt hónap börtönt kapott az a két „nem túl éleseszű legény” az Egyesült Királyságban, akik egy eszméletlen férfire vizeltek egy parkban, de nem érték be ennyivel és mindezek után még az arcához dörzsölték a feneküket is.

2 férfi fényes nappal mások szeme láttára levizelt egy eszméletlenül fekvő személyt az Egyesült Királyságban, és még ez sem volt elég… 3

Laurie Murphy és Jake Langlois teljesn megbotránkoztatta az eset szemtanúit, mivel fényes nappal követték el ezt az igen súlyos bűncselekményt turisták és gyerekek szeme láttára. És annak ellenére, hogy az áldozat az Jake legjobb barátja volt, és ő maga nem tett feljelentést, még így is lecsukták őket.

Katie Ridley ügyvéd elmondta a jersey-i Channel Island-i bíróságon, hogy a szemtanúk hívták ki a rendőrséget, miután június 4-én 12:30-kor végig kellett nézniük ezt a meglehetősen undorító jelenetet a főváros kellős közepén, St Helierben, a Parade Gardensben.

„Úgy tűnt, a férfi teljesen ki volt ütve. Undort keltett bennem a látvány. Megdöbbentett, amit láttam, amit ez a két férfi művelt. Amikor a rendőrök megérkeztek, a vádlottak alig álltak a lábukon, összevissza zagyvaságokat beszéltek, és erős alkoholszaguk volt.” – mesélte az egyik szemtanú.

2 férfi fényes nappal mások szeme láttára levizelt egy eszméletlenül fekvő személyt az Egyesült Királyságban, és még ez sem volt elég… 4

Langlois azt mondta a rendőröknek: “Csak hülyéskedtünk egymással, ostoba csínytevés – ez minden.”

A párost letartóztatták ittasság és rendbontás, valamint közszeméremsértés miatt. Az incidensről készült mobiltelefonos felvételeket – beleértve a vizelést is – azonban átadták a rendőrségnek, majd a 32 éves Murphy és a 34 éves Langlois ellen a közszeméremsértés és a szemtanúk durva megbotránkoztatása miatt emeltek vádat, amikben szeptember 30-án elismerték bűnösségüket.

James Bell, aki Murphy ügyvédje, azt mondta: „Valóban szégyelli a tetteit. Bocsánatot kért. Tudja, hogy helytelen volt így viselkedni.”

Hangsúlyozta, hogy védence a lehető legelső alkalommal bűnösnek vallotta magát, és az eset óta visszafogta az alkoholfogyasztást, valamint a férfi, akire a pár vizelt, a barátjuk volt, és nem tett ellenük feljelentést. „Azért jött a bíróságra, hogy megmutassa, nincsen köztük harag a történtek miatt” – tette hozzá az ügyvéd.

Nicholas Mière ügyvéd, Langlois védelmében azt mondta, hogy „a csínytevés szerencsétlen körülmények közt zajlott le aznap”, és hozzátette: „Az áldozat Langlois úr legjobb barátja. – El kell oszlatnunk annak a megdöbbentő körülménynek a gondolatát, hogy egy teljesen idegen ember volt az elszenvedő fél.”

Hozzátette továbbá, hogy Langlois élettársa első gyermekükkel terhes, és azt mondta: „Ez a jövőbeli magatartását éles fókuszba helyezi. Elfogadja azt a felelősséget, amely most a történtek miatt a vállára nehezedett.” Az ügyvéd azt javasolta, hogy védence hadd kapjon felfüggesztettet.

Peter Harris bíró azonban a következőket mondta: „Van itt néhány olyan elképzelés, amelyek szerint ez csak egy kis tréfa volt, ami kicsit erősre sikeredett. Szerintem azonban ennél sokkal komolyabb dologról van szó. Ebben az esetben azonnali szabadságvesztést kell kiszabnom.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után