Most komolyan szólni kell, hogy oda ne parkolj? – egészen elképesztő emberek vannak Angliában 1

A helyi lakosok elég alaposan kigúnyoltak két autóst (de valljuk be nem ok nélkül tették), akiknek az autóját alaposan megtépázták a hullámok, miután ott ragadtak egy népszerű brit kirándulóhely tengerpartján.

Most komolyan szólni kell, hogy oda ne parkolj? – egészen elképesztő emberek vannak Angliában 3

A képeken egy kabrió Peugeot 206 és egy Vauxhall Corsa összeroncsolódott maradványai láthatók, amelyek szinte teljesen megsemmisültek a lancashire-i Blackpool Beachen. Az autókat a South Shore-i tengerpartra vitték ki és ott parkoltak le velük, de azzal nem számoltak, hogy a dagály gyorsan érkezik.

Most komolyan szólni kell, hogy oda ne parkolj? – egészen elképesztő emberek vannak Angliában 4

A járműveket csak úgy dobálták a hullámok, amelyek az egyik autót a tetejére fordították, a másikat pedig majdnem kivitték a hullámok a nyílt vízre. Az önkormányzat által megbízott cég dolgozói végül február 29-én mentették ki a járműveket. Mindkettőnek voltak hiányzó kerekei, a szélvédőik betörtek, és súlyos karosszériakárosodást szenvedtek.

Most komolyan szólni kell, hogy oda ne parkolj? – egészen elképesztő emberek vannak Angliában 5

A Blackpool Council szóvivője így nyilatkozott: „Csütörtökön este két járművet távolítottak el South Shore strandjáról. Felvettük a kapcsolatot a regisztrált tulajdonosokkal, és megpróbáljuk behajtani a keletkezett költségeinket.”

„Úgy tűnt, hogy a járművek elakadtak a homokban, és a sofőrök nem tudtak elhajtani velük a partról, mielőtt a dagály megérkezett. Szerencsére senki sem sérült meg, de ez emlékeztessen mindenkit arra, hogy miért csak engedéllyel rendelkező járművek mehetnek be a strandra.”

Most komolyan szólni kell, hogy oda ne parkolj? – egészen elképesztő emberek vannak Angliában 6

Az összetört járművekről készült képek láttán az emberek a legkevésbé sem sajnálták a tulajdonosokat, sőt, elég keményen kritizálták őket, persze olyanok is akadtak, akik csak szimplán nevetségesnek találták a helyzetet.

Az egyik kommentáló így viccelődött: “Nem parkolhattok ott, haver.”

Tavaly májusban egy másik pórul járt sofőr vesztette el BMW-jét hasonló módon a Cornwall északi partján fekvő Trevaunance Cove-ban.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után