A tengerben kötött ki egy BMW Angliában, és még az utasok is benne voltak 1

Videó is készült róla, ahogy egy BMW a tengerben „parkol” Angliában az arra járók legnagyobb megdöbbenésére, ráadásul mielőtt a felvétel készült, még utasok is ültek benne.

A tengerben kötött ki egy BMW Angliában, és még az utasok is benne voltak 3

Egy sofőrnek legvadabb rémálma vált valóra a hosszú hétvége során, miután méregdrága BMW-je valahogyan a tengerben kötött ki Cornwallban. A körülbelül 100 000 font értékűre becsült fekete autó ami valamivel korábban még a szárazföldön állt, egyszer csak már a vízben állt félig elmerülve.

A St Agnes parti őrség kutató-mentő csapatát vasárnap reggel 8.30-kor hívták a St Agnes-i Trevaunance Beachre. A helyszínre kiérkező csapat ellenőrizte, hogy az utasok mind kiszálltak-e a járműből és biztonságban vannak, majd megkezdték a jármű kimentését a habok közül.

A parti őrség emberei által a Facebook-oldalukon közzétett felvételeken és képeken látható, hogy a BMW félig elmerült a vízben. A járművet ezután kimentették a tengerből, és a képeken látható, hogy az autó hátsó ajtóból és a kipufogóból folyik a víz.

A tengerben kötött ki egy BMW Angliában, és még az utasok is benne voltak 4

Egy másik képen az is látható, ahogy ezt követően a BMW-t egy trailerre rakták, és ezután feltehetően egy garázsba vontatták. Nem világos, hogyan került az autó a vízbe. Személyi sérülés nem történt.

A mentőcsapat a Facebookon közzétett bejegyzésében a következőket írta: „A helyszínen maradtunk, amíg a mentési folyamat véget nem ért, és a járművet ezt követően elszállították. A csapat ezután 10 19-kor visszatért az állomásra. – Ott nem lehet parkolni, uram!”

A közösségi felületeken sokan kritizálták a BMW tulajdonosát és olyan is volt aki azt mondta, hogy „szégyen” az ilyen viselkedés.

Bár néhányan azért voltak akik látták a dolog humoros oldalát, és egy ember ezt írta kommentben: „Egyesek úgy tűnik képesek mindenre, csak hogy elkerüljék a 3 GBP-os parkolási díjat!”

Egy másik személy pedig ezt írta: “Valaki elfelejtett szólni a dagálynak, hogy a BMW-k akárhol parkolhatnak?”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után