Egy ember levágott fejét hagyták egy bíróság épületének lépcsőjén, miután a testét a közeli folyóba dobták 1

Letartóztattak egy férfit, miután egy levágott fejet találtak az egyik bíróság lépcsőjén Németországban. Szemtanúk hívták a rendőrséget kedden a kora esti órákban, miután észrevették a férfit, aki a fejet a bonni kerületi bíróság főbejárata elé helyezte.

Egy ember levágott fejét hagyták egy bíróság épületének lépcsőjén, miután a testét a közeli folyóba dobták 3

A német rendőrség szerint néhány száz méterrel arrébb, a Rajna folyó közelében találtak egy holttestet, amely szerintük nagy valószínűséggel a levágott fejhez tartozik. A gyanúsítottat, egy 38 éves bonni férfit letartóztatták, miután megtalálták a bíróság épületének a közvetlen közelében.

A rendőrség tájékoztatása szerint az őrizetbe vett férfit a rendőrök ismerik, elsősorban kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt. A nyomozók elmondása alapján az első vizsgálatok szerint a gyanúsított és az áldozat egyaránt hajléktalan volt.

A bűncselekmény elkövetéséhez használt fegyvert még nem találták meg. A rendőrség tájékoztatása szerint a környéken nem jelentettek gyanús tevékenységet, viszont most nagy erőkkel próbálják felkutatni azokat, akik esetleg láttak vagy halottak valamit.

“A bűncselekmény háttere illetve közvetlen előzményei még mindig tisztázatlanok.” – idézte Robert Scholten rendőrségi szóvivőt Anzeiger tábornok. „Eddig csak két helyszínünk van. A gyanúsított útvonala még szintén nem ismert. Jelenleg a bíróság épülete előtti helyszínt vizsgáljuk.”

Egy ember levágott fejét hagyták egy bíróság épületének lépcsőjén, miután a testét a közeli folyóba dobták 4

A bonni Bertha-von-Suttner-Platzon a helyszínen készült képeken rendőrautók láthatók, amelyek elzárják az utat, miközben egy takaróval takarták el a fejet, hogy a járókelők ne lássák.

A bonni rendőrség közleménye szerint: „17 óra 35 perc körül a szemtanúk értesítették a rendőrséget, hogy a bonni bíróság előtt, a Wilhelmstrasse-n egy emberi fej hever. Miután az első kiérkező rendőri erők megerősítették ezt az első jelentést, egy gyanúsítottat azonosítottak és le is tartóztattak az épület közvetlen közelében. Kicsit később egy holttestet fedeztek fel nem messze az első helyszíntől.”

„A gyanúsított egy 38 éves férfi, akit a rendőrség különösen kábítószerrel való visszaélések miatt ismer. Az áldozatot még nem sikerült azonosítani. Mind a gyanúsított, mind az áldozat valószínűsíthetően hajléktalanok az első vizsgálatok szerint. A bűncselekmény elkövetéséhez feltételezhetően használt fegyvert még nem találták meg.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után