Metró ütött el egy férfit, miután ő akart a sínekre lökni egy nőt London belvárosában King’s Crossnál 1

Elütött egy férfit a metró a mai nap folyamán a délutáni órákban. Állítólag egy nőt akart a sínekre lökni a jármű elé a King’s Cross pályaudvaron London központjában, de a dolog végül fordítva sült el.

Metró ütött el egy férfit, miután ő akart a sínekre lökni egy nőt London belvárosában King’s Crossnál 3

A feltételezések szerint a két fél nem ismerte egymást. A nőnek úgy tudni nem esett baja az incidens során, de a férfit fejsérülései miatt kórházba szállították, azonban ő is túlélte. A British Transport Police szóvivője elmondta, hogy ma vagyis hétfőn délután 13:30 előtt „súlyos incidensről szóló bejelentést kaptak” és hívták ki a segélyszolgálatokat a Hammersmith and City Line megállójához.

„Úgy vélik, a szóban forgó férfi megpróbált a sínekre rántani egy nőt, mielőtt a vonat elütötte. A nő szerencsére nem sérült meg, de érthető módon nagyon megijedt. Bár az incidenssel kapcsolatos nyomozás még korai stádiumban van, nem hiszik, hogy a két fél ismerte volna egymást.”

“A férfit gyilkossági kísérlet gyanúja miatt letartóztatták, és ezt követően az ütközés következtében keletkezett fejsérülései miatt kórházba szállították.”

Metró ütött el egy férfit, miután ő akart a sínekre lökni egy nőt London belvárosában King’s Crossnál 4

Egy utas, aki a Metropolitan Line-on utazott nem sokkal az eset után, fényképeket osztott meg arról amit látott a történtekből, és ezt írta a Twitteren: „Rengeteg rendőr és valami furcsa dolog történt a Met vonalon @TfL King’s Cross. Nincs mozgás, a lámpák lekapcsolva… semmi információ.”

Az esetet követően súlyos késések voltak a Circle, a Metropolitan és a Hammersmith & City line vonalain egyaránt, a jegyeket cserébe elfogadták a londoni buszokon is.

A rendőrség arra kérte azokat a szemtanúkat, akik még nem beszéltek velük, hogy írjanak SMS-ben a 61016-os számra, vagy hívják a 0800 40 50 40-es számot, hivatkozva a 2022. augusztus 29-i 266-os esetszámra.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után