Megölte 3 éves kislányát egy nő Angliában, mert zavarta a sírása aktus közben 1

Börtönbe zártak egy „gondtalan” anyát és párját, miután megölték a nő hároméves kislányát, mert a gyerek sírása miatt meg kellett szakítaniuk az együttlétüket.

Megölte 3 éves kislányát egy nő Angliában, mert zavarta a sírása aktus közben 3

Kaylee-Jayde Priestet holtan találták abban a lakásban, ahol édesanyjával, Nicola Priest-tel laktak, még tavaly augusztus 9-én, néhány nappal azután, hogy Priest a gyermek megölésével fenyegetőző sms-t küldött egyik ismerősének. A birminghami bíróság pénteken hirdette ki az ítéletet a pár ellen, és az anyát 15 évre csukták le a lánya megöléséért.

Az ítéletet kihirdető bíró elmondta, hogy Kaylee a halálához vezető sérüléseit egy „ádáz” támadás során szerezte. A szakértők a kislány sérüléseit ahhoz hasonlították, mintha 60 km / h sebességgel elütötte volna egy autó, vagy mintha három emelet magasról betonra esett volna.

A gyermek anyja ugyan hívta a 999-et, de mint kiderült ezt már csak akkor tette meg, amikor a lánya halott volt. Priest akkori barátját, Callum Redfernet is emberölés miatt ítélték el, és ő 14 évet kapott. A Birmingham területén lakó nőt és párját végül gyilkosság vádjában nem, csak emberölés vádjában találták bűnösnek.

Megölte 3 éves kislányát egy nő Angliában, mert zavarta a sírása aktus közben 4

Egy szöveges üzenetváltásban, néhány nappal Kaylee halála előtt, Priest azt mondta a Redfernnek: „Meg fogom ölni… folyamatosan elhagyja a nappalit vagy a konyhába megy, ezért elvertem, meg kapott azért is, amiért bekakált.”

Redfern erre azt reagálta: „Jó, adjál neki az én nevemben is.”

Erre Priest: „Úgy lesz, bébi.”

A gyermek, akit a bíróságon „élénk és boldog gyermeknek” írtak le, súlyos mellkasi és hasi sérüléseibe halt bele, Priest solihull -i lakásában. Az orvosi vizsgálatok azt is kimutatták, hogy Kaylee már korábban, más sérüléseket is elszenvedett, volt eltörve a bordája, a lábszára és a szegycsontja is. Az anyát, aki korábban még nem volt elítélve, és akinek a szakértők elmondása szerint „nagyon alacsony az intelligenciája”, szintén bűnösnek találták a gyermekkel szembeni kegyetlenség vádjában, a kislány korábbi sérülései miatt.

Megölte 3 éves kislányát egy nő Angliában, mert zavarta a sírása aktus közben 5
néhány órával az incidens előtt

A bíróságon a 23 éves nő, és a 22 éves férfi, aki a bíró elmondása szerint a domináns fél lehetett a kettejük kapcsolatában, mind a ketten egymást vádolták a történtekért.

„Kaylee -t este 19 óra körül lefektettétek, majd ti ketten Nicola Priest hálószobájába mentetek szeretkezni. De mint sok vele egyidős gyermek, Kaylee nem akart lefeküdni, hanem fent akart maradni és játszani.”

Nem volt közvetlen bizonyíték arra, hogy mi történt ezután, de Kaylee ezt követően többször hányt, majd másnapra belehalt sérüléseibe.

„A hányás annak a súlyos verésnek a következménye volt, amelyért mindketten felelősek voltatok. Kétségtelen, hogy irritált benneteket Kaylee sírása, és emiatt meg kellett szakítanotok az együttlétet. Teljesen elvesztettétek a fejeteket, és közösen olyat tettetek, ami a gyermek életébe került. Ha egyikőtök azonnal orvosi segítséget kér, az megmentette volna Kaylee életét.” – mondta a bíró az ítélet kihirdetésekor.

Arra a kérdésre, hogy Kaylee halála hogyan hatott rá, Redfern így válaszolt: „Nem az én gyermekem… nem igazán volt rám hatással.”            Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után