Még rángatózó egeret talált a gyorséttermes kínai levesében egy férfi Angliában 1

Egy férfi teljesen ledöbbent, amikor egy rángatózó egeret talált az elvitelre kért kínai levesében. A 39 esztendős Sam Hayward már elkezdte enni a gombás tésztalevesét, amikor észrevette, hogy valami mozog az alján.

Még rángatózó egeret talált a gyorséttermes kínai levesében egy férfi Angliában 3

Az építőmunkásként dolgozó férfi, aki a kenti Stroodból származik lefilmezte a haláltusáját vívó rágcsálót miután a kezdeti sokkból felocsúdott, és azonnal felhívta a helyi éttermet, ahonnan Emily, a barátnője vásárolta az ételt. De az étterem az egészre úgy reagált, hogy tagadta még azt is, hogy tőlük vették volna az ételt, és mivel készpénzzel fizettek a helyen, Mr. Hayward és párja nem tudták hivatalosan igazolni a vásárlás tényét, mivel nem volt róla nyugta sem.

Mr. Hayward, aki a Hayward’s Building and Contractors építőipari céget vezeti, azt mondta, hogy kezdetben azt hitte, hogy a rágcsáló egy nagy gomba, és csak akkor jött rá, miaz, amikor meglátta, hogy farka van.

Az incidensről így mesélt a férfi: „A kis párom felhívott és megkérdezte, hogy akarok-e enni valamit, és én erre azt mondtam, hogy valmi fincsi krumplis ételre vágyom. Azt mondta, hogy ő inkább kínait akar, én meg beleegyeztem.”

Még rángatózó egeret talált a gyorséttermes kínai levesében egy férfi Angliában 4

„Elkezdtem enni, és már körülbelül a felénél járhattam, amikor meglátva egy darabot a levesben azt gondoltam: „Ez biztos egy nagy gomba lehet.” Erre ez elkezdett rángatózni… Nem vagyok állatszakértő, de szerintem nem lehetett életben. Ekkor vettem észre a farkát, és ez totál megrémített.”

„Nem hittem el. Hányinger fogott el. Valószínűleg körülbelül 25 percet töltöttem a WC-ben, és próbáltam magam meghánytatni. Csak azonnal ki akartam hányni mindent. Elég erős a gyomrom, de ez még nekem is sok. Ha csak rágondolok, elfog a hányinger.”

Hayward döbbenten és tanácstalanul állt ott, hogy mit tegyen, úgy döntött, hogy videót készít az egérről, ahogy a levesében rángatózik, hogy bebizonyítsa másoknak, mi történt. Hayward így folytatta:

„Még mindig sokkos állapotban voltam. Nem tudom, miért kaptam a telefont a kezembe, de levideóztam. Az első dolog, amit tenni akartam, az volt, hogy jól leordíthassam valakinek a fejét, ezért felhívtam az éttermet, erre ők azt mondták, hogy bizonyítsam. Emily készpénzzel fizetett, és nem kaptunk nyugtát, így nem tudtuk.”

Még rángatózó egeret talált a gyorséttermes kínai levesében egy férfi Angliában 5

Hayward azt mondja, hogy a gillinghami kínai étterem, ahol közel 20 éve rendszeresen vásárol, azonnal tagadta még azt is, hogy az étel tőlük lenne.

„Csak azt akartam, hogy bocsánatot kérjenek. Ez lenne a természetes, meg a minimum ilyen helyzetben. Nem akartam, hogy azt mondják nekem: „Sam, neked mostantól egy életre ingyen van a kínai”… nem ez volt a célom.” De úgy tűnik, a mai világbán már ez is túl nagy kérés.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után