Két horrorbaleset 24 óra leforgása alatt Angliában: 2 nő és 2 kisgyerek meghalt 1

Sajnos két súlyos közúti baleset is történt a hétvége folyamán Angliában, amelyek során négy személy, köztük két gyerek, életét vesztette, és több másik személy is megsérült.

Két horrorbaleset 24 óra leforgása alatt Angliában: 2 nő és 2 kisgyerek meghalt 3

Az egyik balesetben három jármű ütközött egymásnak, melynek következtében egy felnőtt nő és két fiatal gyerek, akik közül az egyik még csak hat esztendős volt, halálos sérüléseket szenvedett. Az ütközés során egy ezüstszínű Vauxhall Meriva, egy kék Toyota Aygo és egy emeletes busz mentek egymásba az A61-es úton Észak-Yorkshire-ben.

A rendőrséget és a mentőket szombaton 14 óra 20 perc után nem sokkal riasztották a baleset helyszínéhez Ripon térségében, South Stainley és Ripley között. A Vauxhall és a Toyota dél felé, Ripley felé tartott, a busz pedig az ellenkező irányba, amikor a járművek tragikus körülmények közt egymásba ütköztek.

A Vauxhallban tartózkodó mindhárom ember – egy 30 év körüli nő, egy tizenéves lány és egy hatéves kisfiú – életét vesztette a balesetben. Legközelebbi hozzátartozóikat már értesítették, és speciálisan kiképzett szakemberek segítik őket a történtek feldolgozásában. A buszvezetőt lábsérülésekkel, néhány utasát pedig könnyebb sérülésekkel szállították el egy közeli kórházba. A Toyotában utazó két ember legnagyobb szerencséjükre egy karcolás nélkül megúszta.

Az útszakaszt a balesetet követően lezárták, hogy a mentők és a rendőrök nyugodtan végezhessék a munkájukat de később 23:30 körül újra megnyitották. Az észak-yorkshire-i rendőrség arra kért mindenkit, aki látta az esetet, vagy kamerájával rögzítette azt, hogy minél előbb vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.

Eközben egy másik súlyos balesetet követően pedig letartóztattak egy férfit, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítanak, miután elütött egy nőt egy vidéki úton, aki nem sokkal később belehalt sérüléseiben Az incidens során egy piros Ford Fiesta és két gyalogos ütközött szombaton a kenti Ashford melletti Charing Heathben, Church Hill területén.

Két horrorbaleset 24 óra leforgása alatt Angliában: 2 nő és 2 kisgyerek meghalt 4

A mentők és a rendőrök este 21 óra 24 perc után értek a helyszínre, és egy húsz év körüli nőt ezt követően kórházba is szállítottak, de nem sokkal később, a kórházban sajnos belehalt a sérüléseibe. Egy gyermeket szintén kórházba kellett szállítani a balesetet követően, de az ő sérülései szerencsére nem voltak életveszélyesek. A sofőr, aki letartóztattak, továbbra is rendőrségi őrizetben van.

A kenti rendőrség súlyos ütközéseket kivizsgáló egysége most a baleset szemtanúinak jelentkezését kéri, különösen akkor, ha bármilyen műszerkamera-felvétel vagy CCTV felvétel van a birtokukban, ami segítheti a nyomozás menetét.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után