Másfél éves kislányt tépett szét a család új kutyája Angliában 1

Először tettek közzé képet arról a „gyönyörű” kislányról, akit az alig egy hete a szülei tulajdonában lévő kutya ölt meg teljesen váratlanul. A mindössze 17 hónapos Bella-Rae Birch családja „teljesen összeomlott” a hétfő délutáni tragédia következtében.

Másfél éves kislányt tépett szét a család új kutyája Angliában 3

A gyermek édesanyját, Treysharn Batest a hírek szerint a szomszédok többen is látták szívszakajtóan zokogni a merseyside-i Blackbrook-i otthonuk előtt a támadást követően. A kislányt 15 óra 50 perc körül szállították kórházba a kiérkező mentők, de sajnos olyan súlyos sérüléseket okozott rajta a család új háziállata, hogy nem sokkal később életét vesztette.

A kutyát azóta elaltatták, és az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat most fogja megállapítani, hogy az 1991-es veszélyes kutyákról szóló törvény értelmében az állat tiltott fajta volt-e.

A család egyik szomszédja, Joanne Matthews (53) hétfőn a következőket mondta a MailOnline-nak: „Olyan gyönyörű kislány volt, ésnagyon aranyos volt ahogy totyogott. Köszönőviszonyban voltam a családdal, néha váltottunk egymással pár szót, és mindig nagyon kedvesek voltak.”

Egy másik, magát megnevezni nem kívánó személy tegnap a ház előtti jelenetet így írta le: „Az anyuka a ház előtt hevert a mezőn és sírt. Teljesen összeomlott. Általában nagyon csendes ez a környék, és biztonságos is a gyerekek számára, de amikor ilyet hall az ember, hogy ilyesmi történt, az annyira letaglózó.”

„A kislány szülei és tágabb családi kör teljesen maga alatt van, és most szakértők segítenek nekik átvészelni ezt a szörnyű időszakot. Bár a rendkívül tragikus eset nyomozásának még csak nagyon korai szakaszában vagyunk, megerősíthetjük, hogy a kutyát csak egy hete vásárolta meg a család, és a rendőrök már dolgoznak a kutya korábbi gazdáinak azonosításán.”

„Embereink a Bidston Avenue-n maradnak ma este és az elkövetkező napokban, hogy megnyugvást nyújtsanak a helyi lakóközösség számára, mi pedig fáradhatatlanul azon fogunk dolgozni, hogy feltárjuk eme tragikus incidens pontos körülményeit. Munkatársaink nagyon komolyan veszik a veszélyes kutyákkal kapcsolatos ügyeket. Az elmúlt években együttműködtünk Merseyside öt helyi hatóságával is annak biztosítása érdekében, hogy a tiltott kutyafajtákat eltávolítsuk az utcákról.”  – mondta Lisa Milligan nyomozó, felügyelő.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után