London legveszélyesebb területei, ahonnan jobb elköltözni 1

London, az Egyesült Királyság fővárosa, gazdag kulturális és történelmi örökséggel rendelkezik, és világszerte híres turisztikai célpont. Azonban, mint minden nagyvárosban, itt is vannak olyan területek, ahol a közbiztonság nem megfelelő, és ahol az emberek gyakran szembesülnek bűncselekményekkel és erőszakkal. Ebben a cikkben bemutatjuk London legveszélyesebb területeit, ahonnan érdemes lehet elköltözni a saját biztonságunk érdekében.

London legveszélyesebb területei, ahonnan jobb elköltözni 3

1. Westminster

Noha Westminster híres nevezetességeiről, mint például a Parlament és a Buckingham-palota, a statisztikák szerint ez az egyik legmagasabb bűnözési rátával rendelkező terület Londonban. A zsebtolvajlások, rablások és drogkereskedelem mindennaposak itt, különösen a forgalmas turistalátványosságok közelében.

2. Camden

Camden híres az élettel teli piacáról és az éjszakai életéről, de sajnos a bűnözési ráta itt is rendkívül magas. A kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények és az utcai rablások gyakoriak, különösen éjszaka. A fiatalok körében elterjedt a bandaháború, ami tovább növeli a közbiztonsági kockázatot.

3. Hackney

Hackney az elmúlt években sokat fejlődött, de még mindig túl magas a bűnözési ráta. A betörések, rablások és utcai támadások gyakoriak, és a helyi lakosok gyakran érzik magukat fenyegetve. A közbiztonság javítása érdekében több rendőri jelenlétre és közösségi programra lenne szükség.

4. Croydon

Croydon azon dél-londoni területek egyike, ahol a bűnözési ráta sajnos szintén túl magas. Az utcai erőszak, a fegyveres rablások és a bandák tevékenységei és összetűzései mindennaposak. Az elmúlt években több erőszakos bűncselekmény is történt, ami miatt sok lakos fontolóra vette az elköltözést.

5. Newham

Newham az egyik leggyorsabban fejlődő kerület Londonban az elmúlt évek során, de a bűnözés itt is komoly probléma. A drogkereskedelem, a fegyveres erőszak és a betörések mind hozzájárulnak a magas bűnözési rátához. Az itt élők gyakran mondják, hogy nem érzik magukat biztonságban, és sokan gondolkodnak azon, hogy elköltözzenek biztonságosabb kerületekbe.

6. Tower Hamlets

Tower Hamlets, különösen a Whitechapel környéke, szintén magas bűnözési rátával rendelkezik. Az utcai bűncselekmények, a zsebtolvajlások és a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények a leggyakoribbak errefelé. A helyi lakosok gyakran nyilatkoznak úgy, hogy nincs elég rendőri jelenlét a területen, ami növeli a bizonytalanság érzését és ezzel párhuzamosan bátrabbá teszi a bűnelkövetőket.

7. Lambeth

Lambeth London egyik legveszélyesebb területe. A kerületben gyakoriak a fegyveres rablások, a drogkereskedelem és az utcai erőszak. A közösségi programok és a rendőri jelenlét növelése ellenére a bűnözési ráta továbbra is magas.

Összegzés

Londonban számos olyan terület található, ahol a bűnözési ráta magas, és ahol a helyi lakosok és látogatók fokozott kockázattal szembesülnek. Westminster, Camden, Hackney, Croydon, Newham, Tower Hamlets és Lambeth mind olyan kerületek, ahol a közbiztonság komoly problémát jelent. Az itt élők számára érdemes fontolóra venni a biztonságosabb területekre való költözést, különösen, ha családjuk védelméről van szó. A közösségi összefogás és a rendőri jelenlét növelése azonban hosszú távon hozzájárulhat a bűnözés visszaszorításához és a lakók biztonságérzetének javításához.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után