London egyik elit negyedében öltek meg egy fiatalt az utcán 1

Nyugat-London területén ismét egy halálos kimenetelű támadás történt. Az áldozat egy fiatal srác, akire késsel támadtak a nyílt utcán.

London egyik elit negyedében öltek meg egy fiatalt az utcán 3

A 19 éves fiatalra a parkoló autók sora mellett találtak rá az utcán fekve. Az incidens a brit főváros egyik igen drága környékén, Kensington területén történt, vasárnap a hajnali órák folyamán olyan fél négy körül a Logan Place-en.

A mentők hamar a helyszínen voltak, és mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, miután a srácot felfedező járókelők értesítették a hatóságokat, de sajnos a fiatal sérült nemsokkal később még a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség elmondása szerint a srácra késsel támadtak és több szúrás és vágásnyom is volt a testén.

London egyik elit negyedében öltek meg egy fiatalt az utcán 4

Még csak február van, de sajnos idén már ez volt az ötödik halálos kimenetelű késes támadás London területén, ami tinédzser korú ember ellen irányult. A rendőrség most azt próbálja kideríteni, hogy a gyilkosság köthető-e egy házibulihoz ami pont azon a környéken folyt épp az Earls Court Road-on.

Egy másik, szintén 19 éves fiatalt a rendőrség le is tartóztatott az ügy kapcsán, nem messze a helyszíntől. Őt egy közeli rendőrkapitányságra szállították, és egyelőre előzetesben tartják.

London egyik elit negyedében öltek meg egy fiatalt az utcán 5

„Bár a nyomozásnak még csak a korai szakaszában vagyunk, azt megtudtuk, hogy a közeli Earls Court Road-on port egy házibuli volt épp akkor, amikor a támadás történt. Arra még nincs bizonyítékunk, hogy a gyilkosságnak köze lehetett a bulihoz, az azonban biztos, hogy a környéken sok ember volt abban az időben. Nagyon fontos lenne tudnunk, hogy bárki hallott-e esetleg veszekedést, vagy tud-e egyéb akármilyen fontos apró részletet, ami segítheti a nyomozást.” – mondta Mark Cranwell nyomozó az ügy kapcsán.

A helyszínelés idejére a rendőrség lezárta a környéket. Az egyik szomszédos épületben lakó nő azt is elmesélte, hogy a kiérkező rendőrök zseblámpákkal kerestek valamit a ház mögött az éjjel folyamán. Azt nyilatkozta olyan volt, mintha valami konkrét dolgot keresnének célzottan azon a kis területen. Nemrég, alig pár hete egy 8 éves kislányt késelt halálra egy felnőtt férfi, aki szerencsére azóta már sikerült elfogni.      Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra  Forrás

Megosztás