8 éves kislányt késelt halálra egy felnőtt férfi Angliában 1

Több kegyetlen gyilkosság is történt a hétvége folyamán az országban. Letartóztattak egy 54 éves férfit miután egy kislányt holtan találtak egy Walsall közeli kisvárosban, egy férfit és egy nőt pedig egy másik ember megölésével gyanúsítanak.

8 éves kislányt késelt halálra egy felnőtt férfi Angliában 3

Az alig 8 éves gyerekre súlyos szúrt sebekkel találtak rá a brownhillsi lakásukban szombat este, és egyből kórházba szállították, azonban nem sokkal később belehalt sérüléseibe. A letartóztatott férfit szintén kórházba kellett vinni, neki a hasán volt késszúrás okozta seb, de az állapota stabil – mondta a West Midlands rendőrség.

„Egyelőre családon belüli erőszakként kezeljük az ügyet, nem keresünk más gyanúsítottat a lány halála kapcsán” – mondta Jim Colclough nyomozó. „A családi ügyekkel foglalkozó csoportunk igyekszik mindenben támogatni a lány családját, akiket természetesen összetört a gyermek elvesztése.”

A rendőrséget szombat este 9:15 körül hívták ki a Valley View-nél található házhoz. A férfit előzetes letartóztatásban tartják, és még folyik a kihallgatása. A közép-angliai kisvárosban meggyilkolt kislányt ma hivatalosan is azonosították, mint Mylee Billingham, és egy fotót is leközöltek róla a hírekben.

8 éves kislányt késelt halálra egy felnőtt férfi Angliában 4

A másik gyilkosság Haydock városában történt szintén a szombati nap folyamán. Itt nem sokkal éjfél előtt hívták ki a rendőröket azzal, hogy aggódnak egy bizonyos férfi miatt. Ezután a kiérkező egységek hamar rábukkantak a 30-as éveiben járó férfi holttestére az egyik kertben.

8 éves kislányt késelt halálra egy felnőtt férfi Angliában 5

A gyilkosság kapcsán már le is tartóztattak egy 33 éves férfit és egy 30 éves nőt. Az érintett ház még most is körbe van kerítve rendőrségi kordonokkal, a nyomozók pedig házról házra járnak a környéken és kérdéseket tesznek fel a szomszédoknak.

„Már értesítettük az áldozat családját, és képzett szakembereinktől minden támogatást megkapnak, amit csak lehet” – mondta a rendőrség szóvivője. „Hivatalosan még nem azonosítottuk a férfit, a halottkém vizsgálata még csak most folyik, hogy megállapíthassuk a halál pontos okát.”     Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás