Lezuhant egy repülő közvetlenül felszállás után London szélén 1

Egy férfi és egy nő rekedt egy repülőgép roncsai közt, miután az lezuhant egy upminsteri repülőtér közvetlen közelében felszállás után.

Lezuhant egy repülő közvetlenül felszállás után London szélén 2

A Damyns Hall repülőtéren történt incidenshez tegnap 12 óra 9 perc körül riasztották a mentőszolgálat embereit. Hat tűzoltóautó érkezett a helyszínre, mintegy 40 tűzoltóval rövid időn belül.

Egy nőt mentettek ki először a kisrepülő roncsai közül. Később a roncsok közt rekedt pilótát is sikerült kiszabadítani, ám az ő sérülései súlyosabbak és egyesek szerint csoda, hogy élve megúszta. A férfi repülőgépe nem sokkal felszállás után fákba és bokrokba csapódott Kelet-Londonban. A haveringi rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi és egy nő tartózkodott a repülőgépben, amely kedden nagyjából 12:12-kor zuhant le.

Szemtanúk elmondása szerint a gép egy horgásztó melletti cserjésbe zuhant, közvetlenül azután, hogy felszállt a közeli Damyns Hall repülőtérről. A tűzoltók több mint egy órán át dolgoztak azon, hogy kivágják a párost a repülőgép roncsai közül. A nő a hírek szerint sértetlenül távozott a baleset helyszínéről, de azért beszállt egy mentőautóba, ahol megvizsgálták. A pilótának úgy tudni, hogy feltehetően eltört a bokája és több bordája is a balesetben. A rendőrség szerint „a férfinek az életet megváltoztató vagy életveszélyes sérülései vannak”.

Lezuhant egy repülő közvetlenül felszállás után London szélén 3

Egy pilóta a következőt mondta a Standardnak: „Akkor épp én magam is repültem. Valaki más, aki a fejük felett repült, látta, hogy lezuhannak a fák és a bokrok közé egy horgásztó mellett. Ezért élnek még óriási szerencséjük volt. Helikopterrel szállították kórházba. A tűzoltóság öt percen belül ott volt. Nem ismertem őket, és nem tudtam, hogy ők egy pár-e. De azt hiszem, ez a saját repülőgépük volt.”

Lezuhant egy repülő közvetlenül felszállás után London szélén 4

A Met szóvivője ezt mondta röviddel a baleset után: „A rendőrséget egy könnyű repülőgépről értesítették, amely röviddel a felszállás után lezuhant az Aveley Road környékén. A rendőrség és a londoni mentőszolgálat is a helyszínen van.”

Lezuhant egy repülő közvetlenül felszállás után London szélén 5

„Egy férfit és egy nőt találtak a roncsok közt. Annak ellenére, hogy az első jelentések szerint nem történt súlyos sérülés, egy férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A londoni tűzoltóállomás parancsnoka, Jeremy Davies elmondta, hogy 40 tűzoltó több mint egy órán át dolgozott a pár kiszabadításán. „A tűzoltók a partnerekkel együttműködve kiszabadították a kisrepülőgépben rekedt férfit és nőt, miután az lezuhant a repülőtér közelében lévő erdőben. Mindkettőjüket kórházba szállították, egyiküket helikopterrel.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után