Egy férfi, akit azzal bíztak meg, hogy takarítson ki egy ingatlant egy egész hegynyi Stellás dobozt talált egy meglehetősen rendetlen alak lakásában. Azt mondta, hogy ez volt a legdurvább, amit valaha munkája során látott.

Döbbenetes állapotok uralkodtak ebben az angliai ingatlanban 2

A hatalmas üres sörösdoboz gyűjtemény akkora volt, hogy Matt Goodman teherautóját teljesen megtöltötte. A járvány kezdetén alapította cégét, amit találó néven Clear Junk-nak nevezett el, és a mostani plymouthihoz hasonló eseteken már szinte meg sem lepődik.

„Hogy őszinte legyek, már semmi sem tud lesokkolni minket. Jövünk, kitakarítunk, és megyünk tovább” – mondta a Plymouth Live-nak.

„Most már semmin sem lepődünk meg, de gondolom el tudod képzelni. Ezt csináljuk nap mint nap, de azért az igazat megvallva ez a munka még számomra lenyűgöző volt bizonyos értelemben, ugyanis még soha életemben nem láttam ennyi üres sörösdobozt. Sikerült megtöltenünk velük egy teljes kisteherautót méghozzá gond nélkül.”

Döbbenetes állapotok uralkodtak ebben az angliai ingatlanban 3

A rengeteg szemét ellenére Matt és csapata, elmondásuk szerint egy nap leforgása alatt megtisztította az elképesztő szörnyű állapotban levő otthont.

Döbbenetes állapotok uralkodtak ebben az angliai ingatlanban 4

A bűzt és a rendetlenséget csak tovább fokozta, hogy mindenhol romlott ételek és gyorséttermekből származó ételes dobozok voltak széthajigálva az ingatlanban, de Matt megerősítette, hogy az egész kupi 90%-át a sörösdobozok tették ki.

Az ingatlan jövője továbbra is kérdéses, de Matt azt javasolta egy esetleges leendő új tulajdonosnak, hogy kezdje az alapoktól, és hozzátette: „Itt mindent vissza kell bontani teljesen az alapokig.”

Azt mondta, hogy a tető beázik, és jól láthatóan kártevők, például patkányok és egerek is éltek a házban.

„Gondolom el tudod képzelni, hogy ahol rohadt étel hever mindenhol, és ahol a sörösdobozok vannak szétdobálva, és nem volt letéve szőnyeg, ott az összes cucc beeszi magát a padlóba is. A szaga még most  is érezhető, hiába vittük el a szemetet. Az igazat megvallva, nem volt alkoholszag. Azt hiszem, leginkább csak a rothadó étel szaga volt nagyon érezhető.”

Döbbenetes állapotok uralkodtak ebben az angliai ingatlanban 5

Matt és csapata takarítási szolgáltatásait kínálja a kiszolgáltatott helyzetben levő embereknek is, különösen azoknak, akik mentális egészségügyi problémákkal küszködnek. A megfelelő kurzus elvégzése után most a bűnügyi helyszínek takarítását is fel akarja venni az igénybe vehető szolgáltatások közé. Ti láttatok már hasonló állapotban lévő ingatlant Angliában töltött éveitek során?    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után