Egy nő súlyos sérüléseket szenvedett, miután lezuhant egy bevásárlóközpont emeletéről és egy nyugdíjasra esett rá. Mind a két személyt kórházba szállították.

Lezuhant egy nő egy londoni bevásárlóközpont emeletéről és egy másik emberre esett 2

Tegnap nem sokkal 14:00 után riasztották a mentőket a délkelet-londoni Bromley területén található The Glades-hez, miután valaki „nagy magasságból lezuhant”. Egy feltehetően 20 év körüli nő zuhant ki a bevásárlóközpont emeletéről, és egy másik személyre esett, aki egy a 80-as éveiben járó idős hölgy.

A fiatalabb nőt a dél-londoni súlyos traumatológiai központba szállították, állapota az értesülések szerint nem tekinthető életveszélyesnek. Az idősebb nő sérüléseit a mentők a helyszínen ellátták, majd egy közeli kórházba szállították.

A rendőrség nyomozást indított az ügy kapcsán a pontos részletek kiderítésére, és arra kérnek mindenkit, hogy aki szemtanúja volt az esetnek, jelentkezzen. A bevásárlóközpont megtiltotta a kísérő nélküli kisgyerekek beengedését az épületbe és külön biztonsági embereket alkalmaznak ennek felügyelésére – jelentették be még a hónap elején.

A Met Police egyik szóvivője ezt mondta: „Július 24-én, hétfőn 14 óra 16 perc körül a rendőröket egy magasból lezuhant személyhez hívták ki a Bromley területén levő The Glades-hez. A rendőrség emberei a londoni mentőszolgálattal együtt mentek ki a helyszínre. Egy nő – vélhetően 20 év körüli – az emeletről esett le.”

„Egy dél-londoni kórházba szállították, az állapota vélhetően nem életveszélyes. Egy másik, 80 év körüli nő is megsérült az esés következtében. Őt a helyszínen ellátták. Az eset körülményeinek vizsgálata folytatódik. Kérjük, hogy aki információval rendelkezik, hívja a 101-et.”

Arról, hogy a nőt kilökhették-e, vagy esetleg ő ugrott-e ki, nem lehet tudni, a rendőrség vizsgálja az incidens körülményeit, de arra kértek mindenkit, hogy ne bocsátkozzanak felesleges találgatásokba.

Az incidenshez kiküldték a londoni légi mentőszolgálat embereit is. A londoni mentőszolgálat szóvivője a következőket mondta: „Július 24-én, hétfőn 14:13-kor hívtak minket, hogy egy személy lezuhant a magasból a Bromley-i High Streeten. Három mentőt, egy mentőst és egy gyors reagálású egységet is kiküldtünk a helyszínre.”

„A londoni légi mentőszolgálat egy traumatológiai csapatát is kiküldtük, amely egy mentősből és egy orvosból állt. Körülbelül három perc múlva megérkezett a sérültekhez az első mentős. Egy sérültet a helyszínen elláttunk, és azonnal egy traumatológiai központba vittünk. Egy második sérültet is elláttunk, és ezt követően őt is bevittük a helyi kórházba.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után