Levideóztak egy főbérlőt, amint testi szolgáltatásokat kér az albérletért Nagy-Britanniában 1

A landlordot egy rejtett kamera segítségével kapták el, amikor is arra próbált meg rávenni egy fiatal nőt, hogy az albérletért ne pénzzel, hanem természetben fizessen. Sajnos elég sok hasonló szomorú történetről hallani manapság, amikor a rossz anyagi helyzetben levőket ilyen aljas módon próbálják kihasználni a szigetországban.

Levideóztak egy főbérlőt, amint testi szolgáltatásokat kér az albérletért Nagy-Britanniában 3

A kérdéses ingatlant a férfi £650-ért hirdette meg eredetileg, hozzátéve, hogy „alternatív fizetési mód esetén van lehetőség a bérleti díj és a kaució csökkentésére”. A csavar a történetben, hogy ezúttal nem egy gyanútlan fiatal lány ment a férfival megbeszélni a bérleti szerződés feltételeit, hanem Sian Thomas riporter, aki megpróbált minél több infót kihúzni a gyanútlan fickóból.

A rejtett kamerával készített felvételeken jól látszik, hogy a két személy egy étteremben ücsörög és beszéli meg a részleteket. Nem is kellett sokat várni, a férfi sokakat megdöbbentő ajánlattal állt elő. Konkrétan azt mondja a leendő „ál albérlőnek”, hogy heti egy aktusért cserébe, egy árva fontot sem kell neki fizetni az ingatlanért cserébe.

„Nem akarok neked semmi olyat mondani, amitől megijedsz és elmenekülsz, én csak segíteni szeretnék rajtad. Nem tudom, hogy hallottál-e már az ilyen, barátok extrákkal típusú egyezségekről?” – tért a lényegre a főbérlő.

Amikor arra terelődött a szó, hogy milyen gyakran kéne lefeküdnie vele, hogy ne kelljen bérleti díjat fizetni a Cardiffban található lakásért, a válasz ennyi volt:

Levideóztak egy főbérlőt, amint testi szolgáltatásokat kér az albérletért Nagy-Britanniában 4

„Ha például, tegyük fel azt mondanám, hogy hetente egyszer, akkor ha ehhez tartanánk magunkat, akkor nem kérnék tőled egy árva garast se az albérlet használatáért.”

A hirdetést a férfi eredetileg a Craiglist weboldalára rakta fel, ahol elvileg legálisan fent lehet, azonban abban a pillanatban, amikor ilyen mocskos ajánlatot tett a hölgynek, az már prostitúcióra való felbujtás, ami komoly bűncselekmény. A kis találka kapcsán utána nyomozás is indult az ügyben.

Miután kiderült, hogy csőbe húzták, a férfi azonnal könyürgőre fogta a dolgot, és kérte, hogy ne adják le a TV-ben, és ne úgy tüntessék fel őt mint valami szörnyeteget.

Ezt írta egy emailben a lebuktatása után: „Bíznom kellett volna a megérzéseimben, és nem tenni ilyen hülyeséget. Olyan ostoba vagyok, és ez tönkre tehet mindent, amit eddig felépítettem. Egyáltalán nem áll szándékomban ilyesmit soha többé még csak fontolóra is venni. Ez a mai eset igazán elgondolkodtatott, és nagyon szégyellem magam. Kérem, ne tüntessenek fel úgy mint egy szörnyeteget.”

Egy másik hirdetés egy két ágyas bungalót ajánlott Newportban, ahol a “bérleti díj jelentősen csökken szívességekért cserébe”. A törvény szerint a bűncselekményt akkor követi el valaki, amikor a szexuális bűncselekményekről szóló törvény értelmében prostitúcióra kényszerít vagy arra ösztönöz. De az Egyesült Királyságban még nincs ismert bűnvádi eljárás a „bérleti díj helyett szexet is elfogadok” típusú esetekre, mivel ez egy új jelenség.    Forrás 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után