Senki ne próbálja meg leutánozni, amit a 17 éves Shah Faisal Shinwari csinált. Az elképesztően ostoba és veszélyes mutatványt lehet, hogy sokan fogják megnézni a youtube-on de mit sem ér az egész, ha te már belefulladtál a vízbe…

temzebe ugrott

A gimnazista srác gondolt egyet, és mindenki legnagyobb megdöbbenésére, egyszer csak átvetette magát a híd korlátján és a Temzébe ugrott. Ráadásul a barátja, nyílván nem véletlenül, hanem celebbé válásának elősegítésére, videóra vette az egész jelentet.

Azonban, mint tudjuk, ilyen helyzetekben sosem teljesen úgy alakulnak a dolgok, mint azt előre elképzeltük. Szegény srác már az ugrást elrontotta, és a vízbe sem úgy érkezett, ahogy azt tervezte. A rossz érkezést követően ráadásul több vizet is nyelt a kelleténél a kapkodás során. A dolgot tovább nehezítette, hogy a sodrás is jóval erősebb, mint amilyennek a hídról látszik.

https://www.youtube.com/watch?v=zkWWtDxLNZc

Óriási szerencséjére sikerült a partra evickélnie, mielőtt teljesen kimerült volna, ahol a parti mentők segítettek a tüdejéből és a gyomrából eltávolítani a vizet, és a folyóvíztől kapható fertőzések ellen is beadták neki a megfelelő oltást.

BridgeJump

A vakmerő Faisal utólag megbánta a tettét, és szerencsésnek tartja magát, hogy nem kellett sokkal drágábban megfizetnie meggondolatlanságáért. A parti mentők szóvivője azt nyilatkozta, hogy örülnek, hogy ilyen szerencsésen alakult a dolog, és senkinek nem tanácsolják, hogy hasonló dolgot tegyen, mivel a hideg víz az úszást rendkívül megnehezíti, és az erős sodrás pillanatok alatt elég messzire elsodorhatja az embert.

AN76061220Grab from Youtube

„Amikor az ugrást követően a vízbe érkeztem először nem tudtam levegőt venni. A világ leghülyébb ötlete volt. Apály volt, és azt hittem, hogy apálykor a sodrás is alacsonyabb, ami még nagyobb marhaság. Ha máshogy érkeztem volna, a lábam is eltört volna érkezéskor, és akkor most halott lennék.”

Reméljük, mindenkinek tanulságos a sztori, és aki eddig ilyesmit fontolgatott, most az is letesz róla!

Itt tudsz csatlakozni Facebook csoportunkhoz , ami már 6,200 fős.

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/dont-copy-teenagers-stupid-tower-bridge-leap-lifeboat-chief-warns-10412676.html