Letartóztattak egy férfit és egy nőt egy 1 éves csecsemő meggyilkolása miatt Észak-Angliában 1

Letartóztattak egy középkorú férfit és egy nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkoltak egy alig 1 éves kisgyermeket Darlingtonban.

Letartóztattak egy férfit és egy nőt egy 1 éves csecsemő meggyilkolása miatt Észak-Angliában 3

A rendőrséget pénteken reggel 9 óra körül hívták ki az incidens helyszínére a Frosterley Drive-ra. Az egyéves csecsemőt a címen megtalálták, és a Newcastle-i Royal Victoria kórházba siettek vele, de sajnos a szombat délutáni órákban belehalt a sérüléseibe – közölte a durhami rendőrség.

A történteket követően letartóztattak egy 40 év körüli nőt, akit most szintén azzal gyanúsítanak, hogy vagy súlyos sérülést okozott a gyermeknek, vagy hagyta, hogy olyasvalami történjen meg a gyermekkel, ami a halálához vezetett.

Az eset kapcsán egy a harmincas éveiben járó férfit is letartóztattak a rendőrök, akit szintén azzal gyanúsítanak, hogy a gyermeket vagy megölte, vagy hagyta meghalni, miután a sérüléseket elszenvedte.

Mind a két letartóztatott személyt feltételes szabadlábra helyezték, az ügyben indított további vizsgálatok idejére – közölte a helyi rendőrség szóvivője.

Egyelőre sem a gyermekről, sem a sérüléseiről nem árultak el többet, mivel a nyomozás még a korai szakaszában van, és határozottan arra kértek mindenkit, hogy kerüljék a közösségi médiában való találgatásokat.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után