Letartóztatták „Boris Johnsont” ittas vezetés miatt egy baleset után úgy, hogy a volt miniszterelnök ott se volt 1

A holland rendőrség nemrégiben nyilvánosságra hozta, hogy letartóztatott egy férfit ittas vezetés gyanújával egy balesetet követően, akit Boris Johnsonnak hívtak.

Letartóztatták „Boris Johnsont” ittas vezetés miatt egy baleset után úgy, hogy a volt miniszterelnök ott se volt 3

A hamis ukrán dokumentumot – amin a volt miniszterelnök hivatalos igazolványképe van, valamint a születési dátuma is stimmel – 2019-ben „adták ki”, és egészen 3000-ig érvényes…

Thijs Damstra rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy egy balesetet vizsgáló rendőrök találtak rá erre a meglehetősen bizarr dokumentumra vasárnap éjfél után, amikor egy autó oszlopnak ütközött az Emma híd közelében Groningen északi részén.

Az autót a helyszínen hagyták, de a rendőrökkel később közölték, hogy a sofőr ott áll a hídon. „A személy nem tudta azonosítani magát, és nem volt hajlandó megfújni a szondát” – mondta Damstra az AFP hírügynökségnek. A Groningentől nyugatra fekvő Zuidhorn kisvárosból származó 35 éves férfit letartóztatták, és a rendőrök átvizsgálták az autóját.

„A rendőrség emberei az autóban találtak egy hamisított, Boris Johnson nevére szóló jogosítványt” – mondta Damstra úr.

„Sajnos ennek a személynek a legnagyobb szomorúságára nem dőltünk be a hamisított dokumentumnak” – tette hozzá a groningeni rendőrség az Instagram-fiókján.

A rendőrség nem tudta megmondani, hol készülhetett a hamisított dokumentum, de az NOS újságírója és korábbi oroszországi tudósítója, Kysia Hekster a műsorszolgáltató által közzétett Twitter-üzenetben azt mondta, hogy hamis jogosítványokat manapság nagyon könnyen lehet vásárolni Ukrajnában a turistaüzletekben.

Damstra úr hozzátette: “Amennyire én tudom, az igazi Boris Johnson nem tartózkodott Hollandiában abban az időben, amikor a baleset történt.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után