Leszakadt az egész teteje egy emeletes busznak Angliában, miután hídnak csapódott 1

Drámai felvételek készültek arról, hogy egy emeletes busz teteje teljesen leszakadt Angliában, miután a sofőr egyértelműen rosszul mérte fel a híd magasságát.

Leszakadt az egész teteje egy emeletes busznak Angliában, miután hídnak csapódott 3

A busz egészben leszakadt tetejét a képeken igen komoly mennyiségű törmelék veszi körül az úton Salfordban, Greater Manchester területén. A busz felső szintje gyakorlatilag cabriová vált, miután hétfő este a jármű sofőrje nekihajtott a hídnak ott, ahol az út a Bridgewater Canal alatt halad át.

Egy arra járó személy azt mondta, hogy „óriási szerencse” hogy éppen abban a pillanatban senki sem tartózkodott a jármű emeleti részén.

„Egy alacsony hídnál próbált meg átmenni a busz – de a teteje túl alacsonyan volt, és szó szerint leborotválta a busz tetejét” – mondták a szemtanúk a Manchester Evening News-nak.

„Este 9 körül volt, amikor a busz a hídhoz közeledett. Azt hittem, meg fog állni, amikor (a sofőr) meglátta a magasságkorlátozást, de csak ment tovább. Szerencsére nem voltak utasok az emeleti részen. A busz teljesen bement a híd alá, aminek köszönhetően egy pillanat alatt lehámozta a tetejét.”

Leszakadt az egész teteje egy emeletes busznak Angliában, miután hídnak csapódott 4

A Diamond Bus North West közölte, hogy az esetet már vizsgálják, de szerencsére az incidens során senki sem sérült meg. A Manchester Greater Police megosztott egy képet a helyszínről este 10 óra előtt, és bejelentette, hogy a Barton Lane-t egy időre lezárták.

Leszakadt az egész teteje egy emeletes busznak Angliában, miután hídnak csapódott 5

A GMP Traffic által megosztott tweetben a rendőrség szóvivője azt írta: „Barton Lane, Eccles jelenleg mindkét irányban le van zárva egy busz miatt, ami hídnak csapódott. Az út zárva marad mindaddig, amíg a helyi hatóságok felmérik/kijavítják az esetleges károkat. Kérjük, kerüljék el, és használjanak alternatív útvonalat, ha csak tehetik.”

A Manchesteri Tűzoltóság és Mentőszolgálat szóvivői elmondták, hogy őket nem riasztották az esethez. A Diamond Bus North West azt mondta: „Tisztában vagyunk azzal az incidenssel, amely tegnap este történt az ecclesi Barton Lane-en, ahol egy Diamond Bus egy hídnak csapódott.”

„Jelenleg együttműködünk a rendőrséggel az esettel kapcsolatban. A Diamond Bus megerősítheti, hogy senki sem sérült meg a baleset során. A Diamond Busnak jelenleg nincs további megjegyzése a történteket illetően.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után