Le akart parkolni, néhány másodperccel később egy művészeti kiállítás közepén volt a kocsival együtt, az ablakon át egy nő Angliában 1

Merész dolog lenne azt állítani, hogy hiba nélkül hajtotta végre a parkolást, amikor egy idős hölgy véletlenül betolatott autójával egy művészeti kiállítás közepébe, ráadásul a kirakatán keresztül.

Le akart parkolni, néhány másodperccel később egy művészeti kiállítás közepén volt a kocsival együtt, az ablakon át egy nő Angliában 3

A hírek szerint az idős sofőr megpróbált közelebb parkolni a járdaszegélyhez, de egy csöppet elvesztette uralmát az ezüstszínű Toyota Yarisa felett. A jármű egyszer csak gondolt egyet, felgyorsult, és betörte a Westover Gallery elülső üvegablakát Ringwoodban, Hampshire-ben.

A jármű teljesen összetört egy műalkotást az egész kirakattal együtt, mire megállt az első szobában. Szerencsére az autót vezető hölgy nem sérült meg, és a galéria vendégei közül sem esett baja senkinek a csütörtökön 9 óra 20 perckor történt incidens során. A galéria azonban nyolc hétig is zárva lehet a javítási munkálatok miatt.

Calvin Smith, a galéria igazgatója ezt mondta: „Egy kis idős hölgy épp parkolta le az autóját az úton, és nem parkolt elég közel a járdaszegélyhez, ezért igazítani akart rajta, de túl nagy sebességgel próbálta végrehajtani a manővert, és felugratott a járdára onnan pedig az üzletünkbe.”

„Az utca közepéről próbált bekanyarodni a parkolóhelyre, ami helyett nagy sebességgel nyílegyenesen behajtott az üzletünkbe, ami azt kell, hogy mondjam, igazán figyelemre méltó teljesítmény. A legnehezebb a romok eltakarítása, nem könnyű feladat. Sajnos egy gyönyörű installáció az ablakban teljesen megsemmisült, azért nagyon kár.”

A Westover Gallery szóvivője a következőt írta a Facebookon: „A Westover Gallery köszönetet szeretne mondani mindenkinek a segítségért és aggodalmukért egy ma reggeli baleset után, amikor egy autó betolatott az ablakunkon keresztül. Szerencsére senki sem sérült meg, de az autó sofőrjét a mentőorvos javaslatára kórházba szállították.”

Le akart parkolni, néhány másodperccel később egy művészeti kiállítás közepén volt a kocsival együtt, az ablakon át egy nő Angliában 4

„Külön köszönjük mindenkinek a sok kedvességet, segítséget és támogatást. Köszönet a rendőrségnek, a mentőknek és a tűzoltóknak is, akik ma jelen voltak. Természetesen kb. 4-8 hétig zárva leszünk, a történtek miatt. Minden érintett számára frusztráló helyzet ez, de igazán áldottak vagyunk, hogy senki sem sérült meg.”

A Hampshire and Isle of Wight Constabulary szóvivője azt mondta: „Ma (csütörtök) körülbelül 9.20-kor egy balesetről kaptunk bejelentést melynek során egy autó belehajtott egy üzletbe a High Streeten, Ringwoodban. Az érintett jármű egy Toyota Yaris volt. A helyi Mentőszolgálat is kiküldött egy egységet. Sérülésről nem érkezett jelentés, a járművet már sikerült kivontatni az épületből.”

Hampshire és Isle of Wight Fire szóvivője elmondta: „A ringwoodi és a DWFRS tűzoltóit is riasztották a főutcán történt incidenshez fél 10 magasságában. Az érintett autó egy üzletnek csapódott, de szerencsére senkit sem kellett kimenteni a törmelék közül.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után