Lámpaoszlopnak csapódott, majd egy babakocsiját toló anyukának repült egy autó Angliában, Solihullban 1

Videofelvétel került elő arról a félelmetes pillanatról, amikor szombaton egy autó nekiütközik egy lámpaoszlopnak Birminghamtől nem messze Solihull területén, majd egy anyára és a kisbabájára borul, akit egy babakocsiban tolt az anya.

Lámpaoszlopnak csapódott, majd egy babakocsiját toló anyukának repült egy autó Angliában, Solihullban 3

A felvételen látható, amint az autó letér az útról egy zebránál a Warwick Roadon Solihullban, és egy babakocsit toló anya felé sodródik. Az anya megpróbálja lereagálni a váratlan eseménysort, amikor az autó a járdára hajt, ahol ő áll, és megpróbálja elhúzni a babakocsit az útból, hogy megmentse a gyermeket.

A szemtanúk azonnal az anyuka és a gyermek segítségére siettek, de néhány másodperccel később az anya látható, amint kisbabáját kezében tartva odébb siet a felborult jármű mellől. Egy bolti alkalmazott, aki szintén ment segíteni nekik, azt mondta, hogy szerintük a gyerek eltörte a lábát az ütközés során.

„Az anyuka sokkot kapott, kislánya pedig, aki csak két éves volt, nagyon megrémült. Szerintünk eltört a lába. Szörnyű baleset volt.” – mesélte az egyik szemtanú.

A West Midlands-i mentőszolgálat tájékoztatása szerint a gyermek és az autó vezetője megsérültek a baleset következtében, ezért kórházba szállították őket, de nem életveszélyesek a sérüléseik. A gyermek édesanyját a helyszínen ellátták, majd hazaengedték.

A mentőszolgálat szóvivője ezt nyilatkozta: „Szombat délután 4 óra 11 perckor hívtak bennünket egy közúti balesethez, amelyben egy személygépkocsi és két gyalogos ütközött össze a Warwick Roadon, Solihullban. A helyszínre két mentőautó és egy mentős érkezett. Érkezéskor találtunk egy nőt és egy gyereket, akik a gyalogosok voltak, valamint egy nőt, aki pedig az autót vezette. Az autó sofőrjét és a gyermeket megvizsgálták, és kiderült, hogy nem életveszélyes sérüléseket szenvedtek.”

„A sofőrt a mentőszolgálat munkatársai ellátták, és mindkettőjüket a Heartlands Kórházba szállították további kivizsgálásra. A gyalogos nőt aki az anyuka, szintén megvizsgálták, ő könnyebb sérüléseket szenvedett. A mentőszolgálat munkatársai ellátták őt is, de nem volt szüksége további kezelésre, ezért hazaengedték.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után