Itt van, hol a legjobb élni Nagy-Britannia egyes régióiban 2023-ban, nézd meg vajon te is a környéken laksz-e 1

Az East Sussexben található Wadhurst lett 2023-ban az Egyesült Királyság legjobb lakóhelye. A Sunday Times bírái szerint a város “nagyjából mindent megad, ami a modern élethez szükséges “.

Itt van, hol a legjobb élni Nagy-Britannia egyes régióiban 2023-ban, nézd meg vajon te is a környéken laksz-e 3

Skóciában, Észak-Írországban és Walesben, valamint Anglia mindegyik régiójában külön külön is választottak egy-egy győztest. Helen Davies, a Best Places To Live szerkesztője a következőket mondta: “A vonzó környezet, a jó szomszédok és a kényelmes otthon a legjobb védekezés, amikor a modern élet a sok vele járó feszültség miatt túl nyomasztónak tűnik.”

A bírák dicsérték a várost jó iskoláiért, a kényelmes közlekedésért, sokszínű főutcájáért és a körülötte levő „lenyűgöző táj” miatt. A Wadhurst Warriors, ami apák egy csoportja, akik 2004-ben kezdtek el adományokat gyűjteni a város általános iskolájának, most az egész falunak gyűjtenek pénzt, és ők a “település sztárjaiként” vannak számon tartva.

Chris Poulton, a Wadhurst Warriors elnöke így nyilatkozott: „Meggyőződésünk, hogy Wadhurst valóban a legjobb hely az országban, és ez azon múlik, hogy mindannyian együtt dolgozunk azon, hogy mindenkit támogatni tudjunk. Nem magunkért, hanem a közösségért tesszük.”

Itt van, hol a legjobb élni Nagy-Britannia egyes régióiban 2023-ban, nézd meg vajon te is a környéken laksz-e 4

A kevesebb mint 5000 lakosú település az évente megrendezett szavazás 11 éves történetének legkisebb nyertese. Legyen szó a független borbolt kínálatáról, rejtett kincsek megtalálásáról a város jól felszerelt jótékonysági üzletében, vagy ha csak be akarunk ülni a négy kávézó valamelyikébe, a lakók mind azt mondják, hogy Wadhurst valóban a legjobb hely az országban.

Itt van, hol a legjobb élni Nagy-Britannia egyes régióiban 2023-ban, nézd meg vajon te is a környéken laksz-e 5

Ez a nyüzsgő kisváros ráadásul a gyönyörű Wealden vidéken, közel a Bewl Water-hez, a kiemelkedő természeti szépségű High Weald övezetben található. A közösség pedig egyszerűen fantasztikus. Péntek reggel van épp, és a hely pezseg. Meglátogattam egy spinning-órát a helyi edzőteremben és egy balettórát kisgyermekeknek a városházán. A Wadhurst Warriors és a Carillion Cottage önkéntes csoportok emellett rendezvényeket és egyéb tevékenységeket is szerveznek a városban.

Ez a hely élénk, és szépsége és közösségi szelleme miatt a Sunday Times méltán választotta meg a legjobb helynek az Egyesült Királyságban.

Nagy-Britannia legjobb lakóhelyei régiónként 2023-ban:

  • Kelet: Saffron Walden, Essex
  • London: Crouch End
  • Midlands: Leamington Spa, Warwickshire
  • Észak és Észak-Kelet: Whitley Bay, Tyne és Wear
  • Észak-Írország: Donaghadee, Co Down
  • Északnyugat: Liverpool
  • Skócia: Dunkeld, Perthshire
  • Délkelet: Chichester, West Sussex
  • Délnyugat: Cirencester, Gloucestershire
  • Wales: Ruthin, Denbighshire

Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után