Közzétették a legfrissebb adatokat: egészen elképesztő a választások várható eredménye Nagy-Britanniában 1

Egy új közvélemény-kutatás eredményei szerint a konzervatív kormány történelmük legnagyobb általános választási katasztrófájának küszöbén áll. A felmérés eredményei egészen megdöbbentőek.

Közzétették a legfrissebb adatokat: egészen elképesztő a választások várható eredménye Nagy-Britanniában 3

A Redfield and Wilton ma (június 3-án) közzétett, 10 000 szavazó körében végzett felmérése szerint a konzervatívok mindössze 20 százalékon állnak, 26 ponttal lemaradva a Munkáspárt mögött. Három napon belül ez a második közvélemény-kutatás, amely katasztrófát jósol a kormánynak. Philip van Scheltinga kutatási igazgató a következőket mondta: „Másfél hetes kampányolás után a közvélemény-kutatások megváltoztak, és a konzervatívokat július 4-én már nem csúnya vereség fenyegeti. Most már inkább egy óriási katasztrófával, a teljes megsemmisüléssel néznek szembe. ”

A Munkáspárt fölényes győzelmet arathat az általános választásokon a konzervatívok felett. A YouGov szintén a Munkáspárt történelmi győzelmét jósolja, míg a konzervatívok 1906 óta a legrosszabb eredményüket produkálnák, ha holnap tartanák a választásokat.

A Munkáspárt 194 mandátumos többségét fog szerezni az új közvélemény kutatás eredményei alapján, ami még elsöprőbb, mint az Új Munkáspárt 1997-es győzelme. A konzervatívok az előrejelzések szerint mindössze 140 mandátumot szereznek majd – ez a toryk legrosszabb eredménye az elmúlt 117 évben.

Ez azt jelenti, hogy a toryk 232 mandátumot veszítenének a 2019-es választási eredményekhez képest. Egyes politikai nagyágyúk is elveszíthetik a mandátumukat. A toryok Londonban, Északkeleten, Északnyugaton és Walesben is hatalmas veszteségeket szenvedtek el, ami azt jelenti, hogy túlnyomórészt délkeleten, délnyugaton és Kelet-Angliában maradnak fölényben.

A YouGov előrejelzése szerint a liberális demokraták négyszeresére, 48 ra növelik a mandátumaik számát, miután csaknem 60 000 embert kérdeztek meg szavazási tervükről.

Nem csak a konzervatívok számíthatnak vereségre, mivel a YouGov előrejelzése szerint az SNP is elveszíti mandátumainak több mint felét Skóciában. A Skót Nemzeti Párt az 57 mandátumból mindössze 17-et szerezne most meg Skóciában, ez a pártnak ebben az évtizedben a legalacsonyabb pontszáma.

Íme néhány a legnagyobb nevek közül, akik jó eséllyel elveszítik mandátumukat, köztük Jacob Rees-Mogg és Jeremy Hunt pénzügyminiszter. További kiemelkedő politikai személyiségek Grant Shapps védelmi miniszter, Penny Mordaunt az alsóház vezetője, Victoria Prentis főügyész, Alex Chalk igazságügyi miniszter, David Davies walesi államtitkár, Johnny Mercer fegyveres erők minisztere, valamint a tudományos, innovációs és technológiai miniszter, Michelle Donelan.

Az előrejelzések szerint a 45 kormányminiszter közül 22-t fenyeget az a veszély, hogy ha az emberek holnap adnák le a voksukat, akkor elveszítenék a mandátumukat.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után