Koronavírusban halt meg a nyíltan oltás és vírusellenes férfi: halála előtt még videón tagadta állapota súlyosságát 1

Egy oltásellenes férfi koronavírusban halt meg alig néhány nappal azután, hogy a tüneteiről azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem komolyak, és azt is kijelentette, hogy a betegség „nem több, mint egy normális megfázás”.

Koronavírusban halt meg a nyíltan oltás és vírusellenes férfi: halála előtt még videón tagadta állapota súlyosságát 3

Az 58 éves Leslie Lawrenson július 2 -án a saját otthonában halt meg Bournemouth -ban, ráadásul úgy, hogy egészséges volt, és nem volt semmilyen egészségügyi problémája. Alig kilenc nappal a halála előtt megosztott magáról egy videót a követőivel, melyben többek közt azt is elmondta, hogy bízik az immunrendszerében, és nem megy kórházba.

Most a történtek után a férfi élettársa, az 56 éves Amanda Mitchell és mostoha gyermekeik arra buzdítják az embereket, hogy ne kövessék ugyanazt az utat, és inkább adassák be a védőoltást a vírus ellen.

A cambridge-en végzett ügyvédről a saját mostohalánya, Carla Hodges azt nyilatkozta, hogy „agymosott lett attól, amit a YouTube-on és a közösségi médiában látott”, és többek közt azt is mondogatta családjának, hogy többen halnak meg az oltástól, mint a Covid-19-től.

Mr. Lawrenson június 23 -án 23 óra körül rögzített egy videót. Ekkor már magas láza volt, és fájdalmai is voltak, valamint a hideg is rázta. Nagy köhögések közepette azt mondta a felvett vidójában, hogy: „Szívesen elkapom a koronavírust. Legalább lesz ellenanyag a szervezetemben, és legalább magam is megtapasztalhatom, hogy semmi ok a félelemre. Nem több, mint egy normál megfázás. Szóval remélem elkaptam. Remélem, ez Covid. Mert inkább az antitestek legyenek a véremben, mint hogy beadassam a védőoltást.”

„Ha a teszt pozitívnak bizonyul, akkor hagyom, hogy az immunrendszerem legyőzze. Nem megyek kórházba, ha nem lesz rosszabb ennél. Közelében sem vagyok annak, hogy kórházi ápolásra legyen szükségem. Nem fogom az NHS-re bízni magam.”

Másnap Lawrenson közzétett egy másik videót, amelyben azt mondta, hogy tünetei súlyosbodtak, még magasabb láza van, amitől olyan forró a teste, hogy „tojást lehetne sütni a fején”, és emellett mindene fáj. Azt mondta, a legfélelmetesebb az volt az egészben, hogy érezte, hogy nehezen lélegzik, és „kapkodja a levegőt egy kicsit”. Ennek ellenére úgy döntött, hogy nem hív mentőt, mert nem érezte magát „veszélyben”.

Július 2 -re Lawrenson állapota olyan rossz lett, hogy a családja végül mentőt hívott. A mentők ellenőrizték a férfi állapotát, de végül úgy döntöttek, hogy nem viszik be. Alig 10 perccel később Mr. Lawrenson mostohafia holtan találta a férfit a saját ágyában.

Ugyanezen a napon Ms. Mitchell, aki szintén úgy döntött, hogy nem oltatja be magát, cukorbetegsége és magas vérnyomása ellenére, kórházba került tüdőgyulladással. Nemrég azt mondta Stephen Nolan-nek, a BBC Radio 5 Live műsorában, hogy bár most már „bolondnak” érzi magát, akkor hitt a párjának, mert nagyon műveltnek tartotta. Elmondta emellett azt is, hogy nagyon bánja, hogy a gyerekeit ilyen komoly veszélybe sodorta, és hogy most már elfogadja az oltást, amint az orvosok azt mondják, hogy felépült a betegségből annyira, hogy megkaphatja.         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után