Kitiltottak egy férfit a Morrisonsból Angliában, miután megfenyegette a személyzetet, hogy a barátnője oda fog sz*rni az üzletbe 1

A 43 éves Gary Charles Talbot 2022. október 29-én került összetűzésbe az egyik dolgozóval, amint a férfi épp alkoholt próbált volna vásárolni. A „kissé hevessé vált” szóváltás eredményeként arra szólították fel a szóban forgó úriembert, hogy legyen szíves és azonnal hagyja el a weymouthi Littlemoor bevásárlóközpontban található Morrisons üzletet.

Kitiltottak egy férfit a Morrisonsból Angliában, miután megfenyegette a személyzetet, hogy a barátnője oda fog sz*rni az üzletbe 3

A vita tetőpontján Talbot, amikor már elfogyott az összes ütőkártyája az alkalmazottal folytatott vita során azt mondta a jelen lévő személyzetnek, hogy barátnője oda fog sz*rni a szupermarket közepére. (Mondjuk az máig nem világos, hogy miért épp a barátnője, miért nem ő, ha már ő volt a sértett fél… na de ilyen apróságokon ne akadjunk fenn.)

A Dorset Echo így számolt be a bíróságon elhangzottakról: „Ezt követően a pénztárnál a bolti dolgozót a nevén szólította, és azt mondta, hogy „nagyon felidegesítettél öregem”.

„Ezután heves szóváltás következett, amely során az egyik vásárló odament hozzájuk, közbeszólt, és megkérte Talbotot, hogy hagyja abba a kiabálást.”

Victoria Hill, az esettel foglalkozó ügyész azt mondta, hogy egy ponton Talbot azt mondta a bolti alkalmazottnak, hogy a barátnője oda fog sz*rni az üzletbe, és ezt követően felszólította a dolgozót, hogy jöjjön ki a Morrisons elé, és beszéljék meg ott a dolgot.

A Weymouthi bíróság úgy értesült, hogy a megfenyegetett alkalmazott attól tartott az ideges vásárlóval folytatott vitát követően, hogy meg fogják támadni. Talbot a történtek után azt mondta a bíróságnak, hogy olyan dolog történt, amivel könnyű kihozni a sodrából, de elismerte ugyanakkor, hogy hibázott.

A 43 éves férfi csütörtökön jelent meg a Weymouth Magistrates Court színe előtt, ahol bűnösnek vallotta magát egy vádpontban, mégpedig hogy félelmet vagy szorongást kiváltó fenyegető viselkedést tanúsított és sértő szavakat használt.

A történteket követően bíróság megtiltotta, hogy a továbbiakban kapcsolatba lépjen áldozatával, és a következő egy évre azt is megtiltották, hogy belépjen a Littlemoor bevásárlóközpontjában található Morrisons-ba.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után