100 uborkát próbált meg megvenni a Lidl-ben a zöldség és gyümölcshiány kellős közepén egy nő Angliában - kitiltották 1

Egy vásárlónak megtiltották, hogy 100 uborkát vásároljon, amit annak ellenére próbált meg, hogy ő is pontosan tudta, hogy Nagy-Britanniában a szupermarketek korlátozták az egyszerre megvásárolható gyümölcsök és zöldségek mennyiségét.

100 uborkát próbált meg megvenni a Lidl-ben a zöldség és gyümölcshiány kellős közepén egy nő Angliában - kitiltották 3

Lisa Fearns (49) személyi edző – aki konkrétan megtöltött egy Lidl-ös bevásárlókocsit uborkával, hogy méregtelenítő italokat készítsen a vállalkozása számára – azt mondta, hogy miközben épp fizetett volna, a menedzser úgy futott ki hátulról, hogy megakadályozza, mintha az élete múlt volna rajta, és közölte vele, hogy túl sok gyümölcsöt és zöldséget rakott a kosarába, és nem ennyit nem vásárolhat meg.

A Merseyside területén levő Kirbyből származó anyuka a saját elmondása szerint az elmúlt három évben heti rendszerességgel rengeteg uborkát vásárolt, hogy el tudja belőlük készíteni azokat a speciális italokat, amiket ezt követően az interneten árul.

100 uborkát próbált meg megvenni a Lidl-ben a zöldség és gyümölcshiány kellős közepén egy nő Angliában - kitiltották 4

A jelenetet elképzelve sok embernek megfogalmazódhat a fejében, hogy: Hát hol máshol történne ilyen, mint Angliában… Amikor ki van írva hogy csak hármat vihetsz belőle de ő azért megpróbálta, hátha senkinek nem tűnik fel az a maradék 97… Bár mentségére szóljon, hogy nem mindet ő akarta megenni 😊

Ráadásul még neki állt feljebb…

Ms. Fearns, aki egy kétgyermekes anyuka azt mondta, hogy korábban rendszeresen vásárolt 100 uborkát is egyszerre a Lidl-től. Ezt írta a Facebookon a történtek után: „Micsoda f***ság ***! Kitiltottak a Lidlből, mert túl sok gyümölcsöt és zöldséget akartam venni. Amúgy sem ízlett az uborkájuk. Azt mondtam, hogy megyek akkor a konkurenciához az Aldihoz, hátha ők jobban örülnek a pénzemnek.”

100 uborkát próbált meg megvenni a Lidl-ben a zöldség és gyümölcshiány kellős közepén egy nő Angliában - kitiltották 5

Később a hölgy elmondta, hogy ott is megszegte a személyenkénti három egységes korlátot azzal, hogy hat uborkát vett, és hozzátette: “Ott bezzeg nem mondtak semmit.” Azt mondta, hogy a szokásos 15 perces útja így több mint két órás lett, mivel öt üzletet kellett felkeresnie, hogy össze tudja gyűjteni a szükséges mennyiséget.

„Stresszes vagyok emiatt, most minden héten ezt kell majd csinálni?” – tette hozzá. – „Találnom kell egy kellemes, vidám zöldségest, ahol örülnek annak, hogy sokat akarok vásárolni egyszerre.”

Nos, ki mit gondol kinek volt igaza ebben a helyzetben?

Számos hatalmas áruházlánc kezdte meg a vásárlók által megvásárolható gyümölcs- és zöldségmennyiség korlátozását az elmúlt napokban. Az Aldi és a Tesco a legújabb szupermarketek az Asda és a Morrison’s után, amelyek a paradicsomra, bizonyos salátákra és más zöldségekre vonatkozóan korlátozásokat vezetnek be a vásárlók számára Nagy-Britanniában a jelentős mértékű hiány miatt. Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után