Kirúgták a munkahelyéről, bosszúból meztelen képeket osztott meg volt főnökéről egy fickó Angliában 1

Egy volt taxisofőr, akit elbocsátottak a munkahelyéről, úgy próbált bosszút állni, hogy meztelen képeket osztott meg egykori főnökéről az interneten.

Kirúgták a munkahelyéről, bosszúból meztelen képeket osztott meg volt főnökéről egy fickó Angliában 3

A 49 éves Ian Crabb-et kirúgták egy taxis cégtől, miután főnöke megtudta, hogy lefeküdt egy másik kollégájával. Crabb a kirúgását követően meztelen fotókhoz jutott hozzá a főnökéről, és megtorlásképp megosztotta őket egy Facebook-csoportos csevegésben.

Tündér- és szivárványos hangulatjeleket is mellékelt a képek mellé, a volt főnökét pedig „pornósztárnak” nevezte. Crabbnak, a Southampton területén levő Elmes Drive-ból, Gary Chant bíró azt mondta a Southamptoni bíróságon folytatott tárgyalás során, hogy „nem volt a legbölcsebb dolog” amit tett.

A férfi ezt követően bűnösnek vallotta magát abban, hogy nyilvános kommunikációs hálózaton sértő, szeméremsértő, obszcén és fenyegető üzenetet tett közzé.  Nigel Couzens védőügyvéd azt mondta a férfi védelmében, hogy Crabb nem sokkal a közzétételük után eltávolította a képeket – amelyek a főnökéről még fiatalkorában készültek – írja a Daily Echo.

Kirúgták a munkahelyéről, bosszúból meztelen képeket osztott meg volt főnökéről egy fickó Angliában 4

Azt is hozzátette, hogy a képek már amúgy is „nyilvánosak”.

Couzens ezek után hozzátette: „Jó kapcsolata volt a főnökkel egészen addig, amíg el nem kezdett randevúzni az egyik alkalmazottal. Ez egy ostoba hiba volt, de egyszeri alkalom volt. Nem olyan személy, aki valaha is újra ilyen helyzetbe kerülne.”

„Tanult a hibájából. Megbánást tanúsított. Tudja, hogy nem kellett volna megtennie, és nem fogja újra megtenni.”

A férfit a történtek miatt hat hónap közmunkára ítélték, további 15 rehabilitációs tevékenységen való részvételi kötelezettséggel. Emellett 100 font kártérítés és 50 font pénzbírság megfizetésére is kötelezték. Szóval csak óvatosan a főnökökkel… Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után