Kigyulladt egy elektromos emeletes busz egy forgalmas utcán Londonban 1

Kigyulladt egy elektromos emeletes busz Dél-Londonban, ami meglehetősen nagy káoszt okozott a reggeli csúcsforgalomban.

Kigyulladt egy elektromos emeletes busz egy forgalmas utcán Londonban 3

A Met Police kritikus incidensnek deklarálta az esetet, ami ma reggel 7 órakor történt a londoni Wimbledon Hill területén, az Alexandra pub közelében. A londoni tűzoltóság több egységet is kiküldött a helyszínre.

A helyiek hangos durranásról és füstről számoltak be, a kiérkező rendőrök és tűzoltók pedig azt tanácsolták mindenkinek, hogy zárják be ablakaikat és ajtóikat a buszból ömlő füst és a magasra felcsapó lángnyelvek miatt.

Kigyulladt egy elektromos emeletes busz egy forgalmas utcán Londonban 4

Az egyelőre nem világos, hogy a közvetlen közelben tartózkodókat evakuálták-e. A járművezetőket arra kérik, hogy kerüljék el a Wimbledon Hill Road környékét, amely továbbra is részben zárva van mindkét irányban.

Roderick Cameron épp iskolába vitte a gyerekeit, és az X-en ezt írta: „Nem éppen az a szitu, amit reggel látni szeret az ember iskolába menet. A busz ég és a füst borzalmas…”

Stephen Hammond, Wimbledon konzervatív képviselője a következőt írta az X-en: „A sürgősségi szolgálatok egy folyamatban lévő incidensen dolgoznak ami egy buszt érint Wimbledon központjában. Kérjük, mindenki számoljon vele, hogy a közlekedés a környéken a szokásosnál lassabb.”

Kigyulladt egy elektromos emeletes busz egy forgalmas utcán Londonban 5

Egy másik szemtanú is leírta, hogy ma reggel mit látott, ahogy elhaladt az incidens helyszíne mellett.

Tamara Ftouni így nyilatkozott a Metro-nak: „Munkába mentem épp, és Wimbledon Village-en mentem keresztül, amikor láttam, hogy az összes autó visszafordul. Pár perccel később az úton láttam egy nagy tüzet, amely úgy nézett ki, mintha a buszból jött volna.”

Kigyulladt egy elektromos emeletes busz egy forgalmas utcán Londonban 6

„A szag nagyon erős volt, és nem úgy nézett ki, mint egy kis tűz. Amikor másik úton mentem tovább a munkahelyem felé, elhajtottam a lezárt útszakasz mellett, amelyet a rendőrség teljesen elkerített, és a helyszínen néhány mentőautó is kint volt.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után